Új hozzászólás Aktív témák

  • Zeze94

    tag

    válasz Gubek-Einste #62920 üzenetére

    Az Asus AC58U, TP-Link Archer C7, Asus AC66U B1, Asus AC68U elérhető abból a boltból, ahonnan terveztem vásárolni, szóval ezek közül válogatnék legszívesebben.
    A kérdésem, hogy megér-e az Asus AC66U B1 annyival több pénzt, tud-e annyival többet? Nekem így elsőre annyi tűnt fel, tudja a VPN-t és az AiCloud funkciót. Sajnos teljességgel laikus vagyok a témában, szóval lehet, hogy nem tűnt fel valami. A másik kérdésem az lenne, hogy az AC68U is megfelelne nekem? ahogy néztem az nem router, csak extender. Szóval kellene még mellé egy router is, hogy megfelelően működjön?
    A harmadik kérdésem az lenne, hogy ha kellene a másik eszköz is, hogy nagyobb területet fedjek le, akkor annak egyformának kell lennie az eredeti routerrel, vagy elég csak a márkának megegyeznie, a modellnek nem, esetleg lehet teljesen más is? Hogy az optimális? Lehet olyat csinálni, hogy egyazon hálózatnak lássa a kettőt? Ahogy néztem az az Asus extender tud ilyet, de nem tudom kell-e mellé másik router is(gondolom illik hozzá szintén egy komolyabb tudású router, ha annak a jelét osztja tovább(már, ha kell)).

Új hozzászólás Aktív témák