Új hozzászólás Aktív témák

  • bsh

    őstag

    válasz ecaddict #5416 üzenetére

    a zyxel jó kis vas volt, arm7, 4 mega flash, 16 ram, openwrit támogatja, van rá direkt előre fordíytott firmware, amit csak fel kell tölteni és kész is, úgyhogy fel is raktam rá kamikaze-t, ami szépen felülírta még a bootloadert is, úgyhogy teljes kuka lett szegény :( úgyhogy ennyit aaz openwrt-ről... amúgy bevittem zyxel márkaképviseletre a szervízbe, jtag-gel megnézték, és azt mondták, javíthatatlan (ami baromság, valószínű csak azt akarták, hogy vegyek inkább egy újat...)
    egyébként hibátlan szoftver nem létezik, de pl. a zyxel gyári firmware az kapot hideget, meleget, és állta a sarat. nem rossz cucc.

    amúgy gyorsan vettem most egy asus rt-g32-t, holnap viszem is vissza :D a webes felületen nem működnek az aplly, ok, reboot és hasonló gombok, szóval semmit nem lehet beállítani. a javascriptek, amiket használ, hibásak. :) se FF, se IE, se IE kompatibilitási módban nem megy. (linux alatt meg innentől teljesen esélytelen bármit is csinálni vele, ha még windowson sem megy...) szóval fantasztikus ázusz minőség :D egyszerűen szánalom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák