Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    senior tag

    Sziasztok!

    Érdekes kérdéssel fordulnák hozzátok, lentebb kitérek a részletekre is :)
    Szóval jelenleg adott az otthoni hálóban egy tp link tl-wr941nd router, egy zyxel nas pár laptop és telefon-tablet, szóval van sok cucc ami lóg rajta. A router nem tud 5GHz-et amin szeretnék változtatni, ellenben mivel a nas nincs kb. csak transmission-re használva így kb. teljesen felesleges is nekünk, ennyire nem vagyunk rákattanva erre a dologra.
    Szóval azon gondolkoztam, hogy kicserélném én a régi routert egy nagyobb sebességgel működő és dual band routerre ami esetleg rendelkezik usb csatival így rá lehet tenni szükség esetén egy pendrive-ot vagy külső vinyót és arra a routeren lévő kliens töltene így a nast is ki tudnánk váltani mivel tényleg semmi szükségünk rá, hálózati tárhelynek senki nem használja csak én, ellenben nekem megteszi egy külső vinyó is. Ami még fontos, hogy a házban elég vastag falak vannak így mindenképp olyan router kell aminek magas nagyon a kimenő jelszintje.
    Árkeretet nem írok, olcsón szeretném megúszni és nem riadok meg a használt 1-2 éves modellektől sem, viszont most nincs időm az összes fórumot végigolvasgatni, hogy mi lenne nekem megfelelő, így ha valaki tudna tippeket adni azt megköszönném, utána már meglesem azokról mik a vélemények, tapasztalatok.
    Köszönöm előre is a segítséget!

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák