Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz Kezdő vagyok #30769 üzenetére

    Ez nem tábor kérdése, szimplán arról van szó, hogy nekem nincsenek jó tapasztalataim a tp-link-el, illetőleg úgy látom, hogy itt a fórumon (és más fórumokon is) több rá a panasz mint más típusokra, ezért ha van más lehetőség, akkor nem szoktam ezt ajánlani! Persze ha valaki úgy jön ide, hogy 300-as wifi-vel 5000-ig kell router, akkor én sem tudok mit mondani, csak a tp-link 84x szériát ajánlom, de ez esetben is mindig hozzáteszem, hogy én nem támogatom a márkát, de mivel a követelmények mást nem tesznek lehetővé, így ez van! És, hogy mi velük a probléma? Kényes a kiöregedő ADSL modemekre, gyakran dobálja a PPPoE kapcsolatot, súlyosabb esetben létre sem tudja hozni azt! DIGI esetén is többeket szívat, és ezen nagy többségben nem segít az fw csere sem! WiFi esetén rendkívül válogat a kliensekben, némelyik totál ki tudja ütni, lefagy, teljesen elérhetetlen lesz! Stb... Nagyjából ennyi!

    És ami fontos, ezeket a sorokat nem vitaindítónak szántam, a gyakran itt lévők ezt már régen tudták rólam, és persze én is elfogadom másnak ezzel ellentétes álláspontját, csak leírtam amit kérdeztél! :)

    Másik kérdés!
    A megadott sebességekre - tehát a gyorsabbra is - minden ma kapható router megfelelő, tehát a dolognak az anyagiak, és az egyéb igények szabnak határt! Hogy teljes legyek, paramétereit tekintve még a legolcsóbb 74x tp-link is jó lehet, de ugyebár én azt nem ajánlom! :)

    Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51

Új hozzászólás Aktív témák