Új hozzászólás Aktív témák

  • FlekkeN

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretnék egy új routert venni a jelenlegi WRT54GL helyett. Mivel erről a típusról van szó megszoktam, hogy teljesen stabil és nem kell vele foglalkozni. Elvárom tehát az új routeremtől ezt is, ráadásul szeretnék nem gyári firmware-t használni rajta mivel azokkal rossz tapasztalataim vannak.
    Jelenleg 4 db N-es, 3 db G-s, 2db 100M és 2db 1000M kapcsolatra képes eszközöm van. Sajnos a WRT54GL a gigabitet, N-es eszközöket nem tudja kihasználni és az elkövetkező ip6-os váltásra sincs felkészülve ismereteim szerint.
    UPC-nél van 30Mbit-es kapcsolatunk, családi házban, nincs zavaró másik hálózat. Van egy HP laserjet 1000-es régi lézerünk is Raspberry PI-on CUPS-al megy hálózaton, de ha lehet routerról akkor király.
    Szeretnék kicsit nagyobb lefedettséget, visszafele kompatibilitást a G-s eszközökkel és vendégekkel.

    Visszaolvasván a WDR3600 modell jónak tűnik. Láttam AC-s eszközöket is, de szerintem azok messze vannak és árban is elérhetetlenek most számomra.

    Megvehetem-e a TP-Link routerét hosszú és stabil élettartartamot várva? Esetleg van-e ennél stabilabb, jobb router ebben(max. 20000 Ft) árban?

    Válaszaitokat köszönöm és kellemes ünnepeket!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák