Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz thomasrc #63289 üzenetére

    dobj at priviben egy mail cimet, es atkuldom azokat amiket en hasznaltam, avs-rol vannak. ezeket legalabb Viktor mintaival is osszemertuk multkor, es full ugyanaz az eredmeny szuletett.

    A középső nagy négyzetre kell rámérni, mintha normál kontrasztot mérnék? Tehát a mellette lévő fehér kisnégyzeteknek csak annyi szerepük van, hogy bevilágítják a környezetet? :U
    ahogy megnyitod erteni fogod :K igen, csak kozepen mersz. 1% mintanal 1% a 100% feher tartalom aranya mindig a kepen. ezek a mintak is kepek, bmp.
    sztem eleg lenne a 4600-as onoff mod, meg vmelyik 2e koruli 1 lampas mod is, de ahogy akarod. nem sok ido amugy kimerni ezeket.

    amugy erdekessegkeppen tegnap belefutottam egy ilyen iromanyba is. mondjuk nem tudom milyen vaszon specifikaciokkal szamolt, meg persze nem valos meres, de el lehet gondolkozni rajta. valszeg ha nem moziszobaban vetit az ember egy low gain (alr) szurke vaszon vmi brutal fenyereju lezeres vetitovel vagy egy dupla lampas f32-vel megbombazva a legokosabb irany. nekem amugy nincs bajom a 15 fl-el sem, ugy nezem sdr-t is, siman jo. lehet inkabb ez a jo irany, jo kontraszttal, minthogy magas gaines vasznakkal kergetjuk a fenyerot, mikozben teljesen hazavagjuk a szoba miatt a kontrasztot. foleg nagyobb vasznaknal...

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák