Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz Mr.Csizmás #147354 üzenetére

    HP ProBook 6360b

    Jó cucc, a 6460b egy fokkal jobb, mert az az EliteBook 8460p-re vázát kapta meg a külseje műanyag. Amúgy nem rossz. A többi között ez kakukktojás, mert ez nem király kategória, bár egy mai EliteBook-ot elpics.... nem kicsit, nagyon.

    Dell Latitude E6320

    Fém, még Tri-Metal vázas. Na ez fasza cucc, "ráállhatsz". Ez az egyik legmasszívabb az összes közül. Minőségben is ez az egyik legjobb, de picit melegszik.

    Dell Latitude E6420

    Minőségben ez viszi a prímet az összes, közül, kevésbé melegszik, mint az előző, de cserébe még masszívabb is. (Tri-Metal)

    Dell Latitude E6220

    Ez a legproblémásabb, az összes közül. A zsanérjai ennek a leggyengébb. az a Sandy 2520M pedig a 35 wattjával komolyan felforrósítja azt a kis kasztnit. Szóval ez kerülendő talán a legjobban az összes közül, a 2560p HP azért ennél jobb, annak van rendesebb hűtése. (Tri-Metal)

    Lenovo Thinkpad T420

    Az utolsó tisztességes Lenovo, nem rossz, az összes közül, ezeknek jobb a kijelzője, és a billentyűzete is jobb a többinél.
    Ez is jó minőségű cucc.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák