Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz IMIIKE1998 #133566 üzenetére

    Ez is vinné, persze 1-2 év múlva már csak minimumon esetleg, de nem vagyok annyira fps és grafika fanatikus, hogy ez zavarjon. Amúgy se a legszebb, legdurvább gépigényű játékokat szoktam tolni.
    Válaszolva a kérdésedre, szobák között vinném, lévén a TV amire rátudnám kötni néha, másik helyiségben van. Jelenleg is egy jó pár éves laptopot és kicsit idősebb asztalit használok. Előbbit többet, filmek, videók nézésére, kényelmesebb esetleg ágyon fekve, mint asztal előtt üldögélni, utóbbin csak ha játszani akarok, napi 2-3 óra. Egy új gépnél így laptop előnyben. Ezen kívül kevesebbet is fogyaszt, és ha vihar van is nyugodtan használhatom. Sajna mostanság egyre sűrűbben van, és áramszünet se ritka ilyenkor, nem beszélve a villámcsapástól való félelem (magyarán kikapcsolás, áramtalanítás). Jah, és kevesebb helyet is foglal. Amíg egyetemre jártam is nyűg volt, hogy amikor költöztem sokat kellett vesződni, és ha hétvégére hazajöttem nélkülöznöm kellett. Bár már végeztem, de simán lehet elkövetkező 1-2 évben, hogy albérletbe kerülök munka miatt, és nem hiányzik a sok gond ezzel.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák