- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz PSasa #134816 üzenetére
Na látod, máris nem adunk ostoba tippeket, ha tudjuk milyen gépekben csücsülnek. Ez totál egyértelmű kérdés így: 6540. Hirtelen nem is tudok elképzelni olyan scenáriót, ahol az említett ideapad jobb döntés lenne. A 6540 billentyűzete meg... nekem egy mámor.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
ftt
tag
Sziasztok!
Nejemnek vennék egy nem túl nehéz gépet. Melyik gépnek van jó híre? Melyiket kerüljem messziről?
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Idén
(2) A gépre szánt összeg forintban? 100-120 eFt
(3) Felhasználás? - netezés, filmnézés, e-mail, ilyen tök alap dolgok
(4) Ha játékra is használnád - de nem
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - 15,6" ; HD vagy FHD ; nem tudom
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? csak a lakásban a kert - konyha - nappali - háló útvonalon ...
(7) Operációs rendszer? Windows
(8) Tárhely mérete és típusa min 256GB ha SSD, min 500 GB ha HDD ; memória min 4 GB; optikai meghajtó gondolom nemigen kell már
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI ; magyar bill. (esetleg világítós); vezeték nélküli hálózati kapcsolódás
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? - használt is tökéletes
köszönöm a segítséget !
-
buherka
addikt
válasz lipido #134814 üzenetére
Kérdés hogy mennyit vagy a fülkében. Napizós, hetelős, vagy több hetet vagy a fülkében, mert az sem mindegy. Nyáron nagy szopacs a noti a kamionban. Rohadtul melegednek...mert ugye nagyon nem szobahőmérséklet van a fülkében a tűző napon.
Mivel netet akarsz használni notin. Nem árt 3G modem. Ez esetben jobb egy használt üzleti noti. EliteBook, Thinkpad stb.
Ég és föld a net... a belső modemmel, mint a szolgáltatós kilógós stick modemmel.
Thinkpad T420, T520, W520...ezeket mát megcsípheted 100K körül.Ha találsz W520.as ThinkPad-ot, abban még van is Quadro VGA, amivel már el is tudsz játszogatni ha úgy van kedved.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Calibos
addikt
Sziasztok
Érdemes vagy kerülendő? [link] DELL 7567[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz Calibos #134857 üzenetére
Ha nem zavar, hogy nem IPS hanem TN paneles akkor kifejezetten ajánlott modell.
pc360: A "nem tudom mire eleget" a GPU-ra írtam. A CPU a mai napig egy combos darab, arra biztosan nem lesz panaszod. De a tervezés azért meghatja a GPU-t is rendesen.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Ez ips kijelzős?
-
mike1334
veterán
Asszonnyal megbeszéltük és inkább a "nagy" laptopot cserélnénk...így módosul a kérdés:
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Pár hét, 1 hónap...
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
60-70e (garanciától is függ, de nyilván ha van olcsóbb ami a célnak megfelel, az se baj..)
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Játék, de nem mai játékok (3-4 évvel ezelőttiek ha mennek medium beállításon már jó), ha meg maiak, akkor egyszerűbb indie játékok (darkest dungeon, stardew valley stb...). Plusz netezés és Farmville....
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Lásd előző pont, hd felbontás elég.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15-17 col hd+/FHD (ha matt az nagy plusz).
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Évente 1-2× laptoptáskában, menet közben nem babrálva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem fontos. (Win 10-et támogassa)
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
500 gb hdd (később esetleg ssd bővíthetőséggel). 4 gb ram, későbbi +4gb bővíthetőséggel.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Webkamera legyen, de az sztem már mindegyiken van, plusz dvd író/olvasó előny.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak használt, számla nem kell, garancia nagy plusz.Ha ebben az árkategóriában nincs, akkor árban a legközelebbi best buy érdekelne...ja és persze sok évre kellene, a mostani Asus már megvan vagy 7 éve és még mindig megy, csak már piszok lassú...de vigyáztunk rá.
Köszi mégegyszer és elnézést a sok kérdésért.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
nitro16
senior tag
Hali
Szükségem lenne egy laptopra ebben kérnék segítséget.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2-3 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300-400k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Sokat lenne használva programozásra tanulás szinten(html,php,java,java script,c,c++,c#) mellette Office, sok film/sorozat nézése illetve netezésre lenne használva.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem használnám.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Felbontás 15,6" FullHD (1920x1080) matt és IPS (fontos, hogy szép képet adjon vissza a panel)
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Annyira nem lenne hordozva csak alkalmanként, ha pedig hordoznám utazás közben nem lenne használva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10 legyen rajta.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Minimum egy 128GB-os SSD de lehet 256GB-os is, mellette pedig 1 TB háttértároló. Ram igazából nem tudom mennyi lenne szükséges 8GB mindenképp kellene, de lehet, hogy még több?? Optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
USB 3.0 (2db) • HDMI, webkamera, világítós billentyűzet, viszonylag jó hangszóró, ne legyen annyira vastag(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új.Eddig az összes itthoni laptop Lenovo volt soha nem volt gond egyikkel se de olvastam, hogy nagyon gáz a garanciáztatás, így még amik szoba jöhetnek DELL,ASUS,HP.
Valószínűleg laptopszalon vagy notebook.ról lenne véve.
Ezeket néztem eddig.
Dell Inspiron 7560
HP Envy 15-as104nh
ASUS VivoBook Pro 15 N580VD
Lenovo Yoga 720
Acer Swift 3 SF315-51G-81N6 NXElőre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
Szóval a Dell 5577 modellje ( 1050 es 4 megás kártya van ebben is és többi paramétrert illetően is szinte megyegyezik a 7567 el) ajánlott vagy inkább kerülendő ?
-
pc360
addikt
válasz mike1334 #134864 üzenetére
Szerintem keresd őt: 10ixob. Nekem is itt ajánlották, jó forrásból szerzi be a lapikat, és elég jó áron adja őket, olcsóbban, mint a laptopsystem.hu. Azóta már vagy a 3. vagy 4. gépet veszem tőle, az én mostani keresésemre is ő jelentette a megoldást. Csomó gépe van 50-60 körül az aktuális listájában:
Lenovo G 70-80
Lenovo G 50-80
Lenovo B 50-80
Hp Elitebook Folio 9470M
Dell E6420
stb.Ez mind az árban van, és bármelyike hozza az elvártakat. Utalás után 1 nap és ott a gép.
Gaben92: Vili.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
-
Yany
addikt
válasz pc360 #134867 üzenetére
Hp 9470m, ezt a gépet felejtsd el. A ventilátora visít, mint malac a kés alatt, csak hekkeléssel lehet normális hangerőre bírni (aki mást mond, kamuzik és attól mert van hangosabb, attól még elviselhetetlen). A kijelzőjénél csak egy gépet láttam, ami rosszabb: a Vostro 5470-es. Se fényerő, se kontraszt. Kicsit kisüt a nap és nincs sötétítő függöny, már nem látod, amit mutat. Lehet, hogy military, meg magnézium, meg biznic, de ma már nincs az a pénz, amit adnék egy ilyenért. Nem esik szét hamar, ez igaz.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! 9 éves laptopomat szeretném cserélni.. Egy Packard bell Easy note-om van jelenleg, csak már picit lassú szegény
Október végén vásárolnám.
100-120ezer ft környékén szeretnék venni részletre boltban, viszont a használt gépek elől sem vagyok elzárkózva, mert tisztában vagyok vele, hogy használtan jobb gépet lehet kapni ugyanazon az áron, mint boltban újat..
Felhasználást tekintve internetezés, videó, filmnézés, letöltés, külső tárhelyre másolás, tehát semmi csilli-villi.
A hálózati kártya fontos, 500 mb-os netem van, a routerem át is engedi ezt a jelerősséget, a laptop is tudja fogadni..
A kijelzője legyen minimum 15,6", ha lehet akkor fényes.
Hordozva nem lesz, asztali gépként funkcionálna.
Windows operációs rendszerrel szeretném használni
A tárhely mérete 750 Gb legyen minimum..Köszönöm előre is a segítséget..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
november
tag
válasz Khelben #134863 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat.
Kérdés. A Fujitsu Lifebook A557 kapcsán a notebookcheck.net oldal negatívumként megemlíti ennél a laptopnál a screen bleeding-et. Ez pontosan mit jelent? És mennyire jelent hátrányt?Illetve (mivel az itteni fujitsu topikban említés sincs róla és eléggé kihalt is) itt megkérdezném hogy kinek van ilyen készüléke? És mennyire van megelégedve? Mert majdnem minden második embernek ez a gép van ajánlva. Mégis csak elvétve olvasni beszámolókat. Szóval kíváncsi vagyok mindenki véleményére akinek tulajdonosa egy ilyen (Fujitsu Lifebook A557) gépnek.
És ezekről a gépekről mi a vélemény?
https://www.usanotebook.hu/laptop/dell-vostro-3568-15-3000-sorozat-v3568-49/P52534
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-swift-3-ultrabook-sf314-52-352q-kek-mar-2-ev-garanciaval-nxgpleu001_win/8206/Ha nem ajánlottak, akkor miért nem?
-
nagyúr
válasz november #134875 üzenetére
Én ilyen gépet vettem a páromnak,nincs bevilágítás,masszív,stabil gép,mivel hardverileg is jó,a sebessége is rendben van,bármit is csinál a géppel.
A kijelző tényleg szép.ugyan nem világít a billentyűzet,de jó erős fehér a festés,a legkisebb világítás mellett is jól látszik.
Ezért az árért még mindig ez a legjobb gép a kategóriájában. -
Gabrielsen
csendes tag
Üdv!
Van egy Dell Inspiron 7720 17.3
i7 3630qm
8gb ddr3 1600 MHz
Gt 650m 2gb
240gb ssd
Full hd matt 17.3 panelSzép jó,de már kevés a mai játékokhoz ez az 5. éves noti.
180.000 Ft-ért vennék egyet,ezt az ajánlatot kaptam (120ba beszámolja a 7720at így ugye 60at kell ráfizetni)
Lenovo Y700:
i5 6300hq (cpuboss szerint gyengébb vagy egál mint az i7 3630qm)
Gtx 960m 2gb gddr5
8gb ddr4 2133mhz
256 ssd
17.3 Ips full hd kijelző.Megéri? Esetleg mit ajánlotok? Might & magic: heroes VII,GTA V,Leauge of Legends,X-com 2 pörögne majd az új gépen és ezeket szeretném akadás nélkül mid-high grafikán futtatni.
Előre is köszönöm a válaszokat .
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Gabrielsen #134877 üzenetére
Na, pl egy ilyen gépet simán megvennék 120ezer ft-ért..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Pyrandus
tag
Üdvözlöm topik gurujait!
1 héten belül szeretnék gépet.
Íme a kérdésem értőkhöz és gurukhoz:
13'3 kijelzős erős, gyors Dell (esetleg Asus) gépet keresek. Újszerű alig használt is szóbajöhet. A fő kritérium: nagyon fényerős kijelzőre van szükségem kültéri használt miatt. Fényerő (és nem feltétlenül a felbontás) a lényeg!
100ezer?
Köszönet.A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
-
psg5
veterán
HP250 vagy Inspiron vagy Inspiron 3567 ?
Vostrok már drágák.
Melyik a legjobb uzemidos és a legkenyelmesebb billentyűs?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Gaben92
őstag
válasz johnny82 #134880 üzenetére
Újból az általad linkelt játszik kb.
Használtból én ezt venném és vennék hozzá egy SSD-t mert kb 2 perc belepakolni. "Nem definiáltad a minél nagyobb SSD-t" de ha a tárhely miatt kell csak nagy SSD arra gondolván, hogy vagy HDD vagy SSD a választás, a gép támogat M.2-t. Én eg M.2-t vennék 120/128GB-osat, amellett megmaradhat a gépben lévő 320GB HDD is, és akkor még egy garanciakiterjesztés is belefér, hogy meglegyen a két év. Így van gyors rendszered az SSD miatt de még 320GB HDD is ott van tárolásnak.
Esetleg a kistesót, de ez csak 1600x900-as, de ebbe beleférne a garitkiterjesztés és egy 256GB-os SSD is valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz TheNewDawn #134866 üzenetére
Ha valaki errejár please mondjon véleményt erről
-
Gaben92
őstag
válasz johnny82 #134884 üzenetére
PH-s kollégáknak szoktak adni plusz hat hónapot általában, az már egy év kapásból, és pont emiatt írtam a garitkiterjesztést.
Minőségben azért ne próbáljuk összehasonlítani az Elitebook-kal. Ég és föld a kettő. Az egyik újan kerül annyiba mint a másik több évesen használtan miután elvesztette értékének a 3/4-ét. Szóval nem nehéz kitalálni melyik a minőségibb cucc.
Nekem speciel nem jött be a felülete.De ismerőseim is nézték, aztán eléjük pattintottak egy 8570p-t, aztán azzal a lendülettel lezárták a 250-et és távoztak a 8570p-vel.
-
Gabrielsen
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #134878 üzenetére
Viheted nyugodtan
-
Gabrielsen
csendes tag
válasz Gabrielsen #134877 üzenetére
Továbbra is help-et várok uraim
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Erősen agyalok azon, hogy az asztali itx gépemet felszámolom, és veszek helyette egy minden tekintetben számomra megfelelő laptop-ot.
A kiszemeltem az ez a kis drágaság lenne.
De mivel nem nagyon találtam hazai forgalmazót, így ha oda jutna a dolog akkor lehet hogy a gyártótól kellene rendelnem.
Az EVGA milyen székhelyű cég?
Esetleg Német, Union belüli?
Mert ha igen, akkor úgy tudom, vámot semmi képp se fizettethetnek velem.
Viszont ha a megrendelt cucc Amcsiból jön akkor nagy eséllyel akaszthatnak az árra áfát+ vámot is nem?
Van esetleg valakinek tapasztalata az EVGA-val?
Esetleg külföldi laptop rendeléssel?[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Khelben
nagyúr
válasz Gabrielsen #134887 üzenetére
180-ért nyilván nem kapsz olyan új gépet, ami ezeket a játékokat elviszi. Marad a használt. A használt gamer gép az valami olyasmi játék, mint odaadni egy majomnak egy töltött pisztolyt és leülni mellé olvasni. Garancia nélkül gyakorlatilag bármikor becsúszhat egy olyan összegű javítás, ami magasabb, mint a gép ára. Egy alaplap meghibásodás 120-140k Ft, mivel nem javítható, csak egyben cserélhető a cpu-val, vga-val együtt. Ezért én senkinek nem ajánlom, hogy használt konzumer gépet vegyen, főleg ne a drágább fajtából.
(#134881) psg5: már megbeszéltük. Billentyűzet -> HP, akkuidő -> Dell.
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Jövőre egyetemhez keresek laptopot.
-nem lesznek tervező programok
-max GTA szintű játékok
-15"A lényeg, hogy időtálló legyen, sokáig legyen használható. Ebből kifolyólag minél erősebb CPU, sok-sok RAM, és egy combos VGA kellene bele. 150-alatt van valami bestbuy? Nincs olyan márka amit előnyben részesítek,freedos jöhetne, netről is rendelnék bátran.
Előre is köszönöm a segítségetTisztelet a Gépésznek!
-
borand
aktív tag
Hali!
westnotebook.hu megbízható használt gépek terén?
-
Gaben92
őstag
válasz VMatteo #134892 üzenetére
Jó szerencsét!
Le kell lombozzalak de 150-ért játék se lesz, a GTA meg nagyon felejtős. A böszme hardver és az időtállóság nagyon legalul 300k-nál kezdődik de inkább felette. Kompromisszumut kell kötni elég sok helyen. Összefoglalót töltsd ki a biztonság kedvéért rendesen.
Gabrielsen: A Lenovo garancia problémás, már sokszor le lett írva. Ha fontos a gari, kerüld a Lenovot de nagy ívben.
[ Szerkesztve ]
-
japunk
aktív tag
Sziasztok! A közeljövőben szeretném váltani a gépemet, tippeket szeretnék kérni.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Még idén.
(2) A gépre szánt összeg forintban? - Maximum 300-350e forint.
(3) Felhasználás? - Legfőképp internetezés, néha játék.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - A játék annyira nem nagy szempont, ugyanis csak néha próbálnék ki pár újabb címet, de szeretném ha nem döcögnének rajta.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - Ezt rátok bízom.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Hordozás maximum egy évben 2-3x.
(7) Operációs rendszer? Windows 7 vagy 10, vagy anélkül.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? - Mindenképpen szükségem van egy 1 TB-os HDD-re az adatok tárolásához valamint egy 128 GB-os SSD jó lenne a rendszernek.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Világítós billentyűzet.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Újat szeretnék venni, gyártói garanciával.Eddig egy Lenovo Legion Y520-al szemezek, ez tűnik eddig a befutónak. Ha tudtok ettől jobb árban lévő hasonlóan erős gépet ami "ki is néz valahogy" akkor ne tartsátok magatokban.
Köszönöm!
The owls are not what they seem.
-
Gaben92
őstag
válasz japunk #134895 üzenetére
Ha a gari fontos akkor Lenovo kerülendő. Ha nem zavar a böszme méret akkor Asus ROG G752. Ha egy szolidabb darab kell akkor Dell 7567 de itt nincs IPS kijelző. Ennek elődje a Delll 7559 ami viszont IPS-es de már csak elvétve akad az országban pár darab. A HDD+SSD kombó kb ezekre korlátozza a lehetőségeket, viszont mindhárom gép teljesíti minden igényedet és a keretbe is beférnek. 7559-ből elöfordulhat, hogy már csak 4GB RAM-os modellt találsz de 2 perc alatt bővíthető otthon garivesztés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
200.000 forint alatt szeretnék laptopot venni.
Használat: hobbi szinten 3-4 perces, HD felbontású videók vágása, képszerkesztés, zeneszerkesztés, netezés, filmnézés, játék nagyon ritkán, sokat szállítanám magammal
Kijelző: 14-15.6" között, full HD felbontás
Garancia: 3 évvel jó lenne
SSD jól jönne bele, illetve HDMI csatlakozó.Tudtok valamit ajánlani?
-
sznandi77
csendes tag
Sziasztok
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hét
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 300-400 ezer
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)hobbi szinten mind
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem tudom a választ rá
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? IPS Minimum HD
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? ssd
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) érintőképernyő
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) újLenovo 910 a terv, de eltéríthető vagyok bármire
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- Stellar Blade
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Dell Latitude 7490 üzleti laptop
- Hibás lenovo t570
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- HP 17-cp0906ng /Ryzen 3 5300U /8GB RAM /256 GB SSD /Full HD IPS /exc. akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest