Új hozzászólás Aktív témák

  • lenox

    veterán

    válasz Tikakukac #129544 üzenetére

    Tehát ha jól értem: téged nem zavar, ha egy laptop terhelve 77 fokos burkolatot produkál?!

    De, az valoszinuleg zavarna. Ezert kerdezem, hogy ez rosszabb-e, mint egy macbook pro, ami kb. hasonlo specifikacioju, tehat amikor ugyanazt csinaljuk vele akkor kb. ugyanazt kene csinalja, de a macbook prok nem melegszenek 77 fokosra burkolatilag nalunk.

    olyan hangos, mintha egy dízel autó

    Az nem zavarna.

    a proci és a vidkari gyakorlatilag egy i3 szintjére butul vissza a throttling miatt

    Ez sem zavarna. Amugy a razer blade fel ora gyures alatt nem butult vissza, belulrol az is hasonlo, csak a gpuja sokkal erosebb, tehat annak sokkal jobban kene melegedni, de egesz jol elment, es fel ora utan is sokkal nagyobb teljesitmennyel ment, mint az aktualis zbook 15-om.

    igen, nem lesz benne az a vidkari és proci sem. Mert egyszerűen ami le van írva az egy elméleti érték, gyakorlatban pedig nem fogja tudni hozni.

    Ezzel nem tudok mit kezdeni, a 32 GB rambol 20 eltunik?

    Mondjuk azt a kikerekedett fejet ha látnád ahogy ülök a gép előtt, az megérne egy képet. Nem tudom átment-e az amit írtam fentebb, hogy mit jelentenek azok a számok amiket meg én írtam.

    En ket szamot latok, egyik a hangja, az nem erdekel, masik a melegedes, az mondjuk igen. Szoval akkor ez rosszabb, mint a macbook pro meg a razer blade?

    Az sokadlagos mondjuk, hogy miért vesztek és használtok olyan gépeket, amik papíron jók és valójában égetik el az órajelet, de ti bizniszetek.

    Azert, mert nem a teljesitmenye a lenyeg. Teljesen jo lenne fele orajelen is.

Új hozzászólás Aktív témák