Új hozzászólás Aktív témák

  • Lululu

    csendes tag

    Köszönöm az eddigi segítséget és tanácsokat.

    Eddigi alternatívák:

    1. Asus Rog G551jw játékra, blogolás, word, excel, internet, néha film. (I5, vagy i7 de ez utóbbit nem ajánlottátok, igaz, saját topicban volt, aki nem tapasztalta a szétsülést). Ha van jobb hasonló árban, 305 ezerig, persze jöhet.

    2. Dell 5558 i3 (valami matt felületű kiadás, a lakkozott műanyag nem gyere be) kizárólag word, excel, blogok, internet, néha 1-1 film + Playstation 4 játékra.

    Ha csupán a játék a fő szempont és azon belül a legkevesebb megalkuvás, melyik opciót ajánlja a nagyérdemű? Asztali gép nem jön szóba, bár evidens, hogy az volna az optimális, ennek ellenére laptopra feltétlenül szükségem van, így marad a fentebb vázolt 2 opció. Mindenképp full hd Sony tv-re kötve történne a játszadozás, szóval ez is lehet egy szempont. A keret mindkét alternatívára elegendő, és tisztában vagyok a játékok árával is, havi egy belefér a költségvetésbe.

    Főként multi címeket szeretnék tolni, tehát a platform specifikus címek sem mozdítanak el egyik, vagy másik irányba.

    Ha segítenétek elbillenteni a mérleget valamelyik oldalra, nagyon hálás lennék, esetleg a Dell vonalról is lebeszélhető vagyok, ha van jobb alternatíva. Amennyiben a lapos +Ps4 kombó a befutó, a notira áfával együtt max 155K a keret, ha a gamer laptop vonal nyer, 305 ezer. Mindenképp új gépet keresek, garival, Áfás számlával.

    Kellemes hétvégét Nektek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák