Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz adika4444 #103292 üzenetére

    Nem kell visszaépíteni, a boltban legalább is ezt mondták, és tényleg. Alaplaphiba volt az Acer géppel és SSD volt benne de nem szóltak miata.

    Remélem érzed a helyzetek másságát. Ott laphibád volt és visszaküldted a komplett gépet. Itt HDD hibád van és visszaküldenél egy HDD-t. Teljesen más, csak gondolj bele miért.

    Azért is javasoljuk meg szoktam most is, hogy gyáriban küldje vissza, mert mi van ha visszaküldöd a gépedet random alkatrészekkel, ott kiszedik és azt mondja az ügyeske, hogy hát nincs meg a gyári xyz, hol van? Volt már ilyen esetem is, eszembe nem jutna elküldeni más cuccokkal gariba gépet.

    Ez a postán küldünk másik vinyót hááát, küldenek igen. Ha vettél plusz ilyen garit, akkor igen, én még nem láttam paviliont meg probookot sem alapból amihez csak úgy talicskázzák az alkatrészeket. Dellnél is a helyszíni garosnál volt anno ilyen eset, hogy ha ki tudom cserélni és nem kérek szervizest akkor postáznak. És ott a gari volt annyi, mint nálad a gép értékének tetemes része.

    corevalue: A webshop az webshop, tökkelütött az összes progi ami mögötte van. Amikor az eladó elrakja a neveddel a gépet és berakja náluk is a foglaltakba, na onnantól már esélyesen van géped.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák