Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz Brekk #60860 üzenetére

    Természetesen erről jöval többet tudsz ha már ezzel foglalkoztok ugyebár :) véletlenül sem vonnám kétségbe - és igen az IPS glowt bekevertem a bevilágítósdival.

    Viszont az árazást nem a zsebemből húztam elő,igen az Nvidia pofátlanul sok pénzt kér a G-sync modulért de itt lehet hogy az Asus is ludas ám. (ROG címke ésatöbbi,sosem voltak szégyenlősek vele)
    De legalább nem 750 font mint amennyi angoloknál lesz elvileg.

    Itt a hivatalos Acer sajtóközlemény: [link]
    "The Predator XB1 Series will be available in North America in November with prices starting at US$799.99, in EMEA in October with prices starting at €699."

    Namost aláírom,hogy ügyesen odarakták a starting at kifejezést és esélyes hogy akkor ez a 28 colos ára lesz ennyi ami TN panelnek tűnik,kérdés mennyit dobnak a 700-ra az XB271HU-nál.De ha már nem részletezték külön,azért illene az ársávban maradni,meglátjuk :)
    Sajnos sok fejlesztést nem toltak bele,lecserélték a kb 4/10-re értékelhető keretet (szörnyű) meg remélhetőleg jobb lesz a minőségellenőrzés dehát ez egyanaz a panel.Teszteljétek majd (hint-hint :P ) A kinézet jobb lett (szubjektív,Predator logó nem kéne). Mindenesetre mivel ennyire közel jönnek ki,muszáj lesz megvárni az árazást meg egy-egy komolyabb tesztet.

    [ Szerkesztve ]

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák