Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotyks94

    aktív tag

    Lenne egy nagyon filozofálgatós, és elméleti kérdésem, aki az ilyenektől rohamot kap az nyugodtan skippelheti ezt :D

    Mikor érdemes monitort vennem?

    Nyilván erre nincs egyértelmű válasz, mert függ hogy kinek, mire, mennyiből, de én mégis szeretnék rá választ kapni a lentebbi szempontok alapján :)

    Kéne nekem gamekre (rendszeresen), videóvágásra, filmre, programozásra, animálásra, és átlagos felhasználásra. Vagyis kb mindenre amire lehet használni :D
    Mindenképp ips, mindenképp 27" vagy felette (29 lenne a legideálisabb, de a felső plafon ami érdekelne az 31" (igen, tudom milyen, nem, nem lenne nekem nagy :D )). Gsync offos. frekvenciában rugalmas vagyok.

    Szóval ez a "mikor lenne értelme" dolgot úgy értem hogy pl a 4k monitorok ára jelenleg nagyon erősen zuhan. valszeg 1-2 éven belül ez lelassul, így pl 4k-s monitort az én értelmezésemben akkor érdemes venni. (ha valaki így érti: az árváltozási görbe mikor a leglaposabb? Mert annak az időszaknak az elejét értem ideális időnek)
    1440p-vel ez hogy megy? ráhatással van nyilván sok minden, köztük a 4k-s monitorok árzuhanása, és tudom hogy senki nem jós innen, de azért a tapasztaltabb emberek szerintem tudnak annyira becsülni hogy meg tudják mondani hogy ha valaki monitort akar, minél hamarabb, de ha érdemes várni egy jobb ár/érték arányra akkor hajlandó max 1 évet várni. Annak mikor ajánlott körbenézni?

    Nagyon megköszönném ha valaki(k) vennék a fáradságot és megválaszolnák nekem ezt :R

Új hozzászólás Aktív témák