Új hozzászólás Aktív témák

  • ny.janos

    tag

    Sziasztok!

    Samsung P2470HD monitorom nem sokkal 3 év használat után újabb jelét adta annak, hogy ő sem szeret engem. Most a táp adta meg magát, de én már nem vagyok hajlandó közel 20eFt-ot rákölteni úgy, hogy ezen kívül más bajom is volt/van vele.

    Így új monitort vásárolnék, és a típus kiválasztásában szeretném a tanácsotokat kérni.

    A témaindító hozzászólás alapján a III. kategóriába sorolt IPS paneles monitorra gondolok, hiszen a pénz részét meg tudom oldani, azonban nem kívánok annyit költeni rá, amennyit a felhasználási szokásaim alapján értelmetlen lenne.
    - A felhasználási cél elsősorban internetezés, kevés munkával (Office) fűszerezve. Komoly grafikai programokat nem fogok rajta futtatni, s játékokat sem játszom. Filmet nem igazán fogok rajta nézni, mert azt TV-n nézem. Ellenben rá kívánom kötni a T-Home STB-t, melyen keresztül kevés alkalommal menne rajta TV adás (havonta legfeljebb 5-10 óra, de inkább kevesebb, mint több).
    - Méretét tekintve a már megszokott 24" (23")-hoz ragaszkodnék.
    - Mivel a T-Home STB-t HDMI-n fogom tudni csatlakoztatni, legalább 1 HDMI és DVI-D csatlakozó lenne kívánatos. Ha nincs DVI-D, akkor viszont legyen rajta 2 db HDMI csatlakozó (szgép. + STB.).
    - Amit a Samsungomban a legjobban utáltam (s folyamatosan szívatott) az az érintőgombos kivitel volt. Így az ilyen megoldás kizárva.
    - Sajnos a szoba (nagyközség, mezőgazdasági művelés a közelben stb.) meglehetősen poros, így a könnyű tisztíthatóság előny. (Pl. kimondottan tetszik ebből a szempontból az LG MP sorozata a keskeny keretével.

    Köszönöm szépen előre is annak, aki megpróbál tanácsot adni, hogy mi lenne a jó választás.

Új hozzászólás Aktív témák