Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Egyszer már érdeklődtem a topicban monitor iránt, kaptam is a kérdésemre kielégítő választ, viszont jószág azóta sincs, és igazából azóta nem követtem, mi változott a termékpalettát illetően, vagyis jók-e ugyanazok a jelöltek, mint akkor.
    Szóval a Karácsony közeledtével meglepném magam eggyel. 21 colos Trinitronos CRT-ről váltanék, tehát a képminőség fontos lenne, vagyis a TN panelt kizárnám.
    Elsősorban mindennapi felhasználás lenne a célterület, plusz film, és csak utolsósorban játék (ez viszont váltakozó intenzitással). Grafikai munka alighanem nuku. Méretileg 22 col környékét lőttem be, árban pedig szeretnék megállni 60 küvecsnél, max. 65-nél.

    Amit kinéztem:
    - Dell 2209WA (62-65K): előny: a nagy versenyző LG-hez képest jobb elektronika, ahogy leszűrtem.
    - LG 2220P (61K): előny: pixelgari :)
    - Dell U2211H (62K): full HD, ami nem tudom, előny-e ilyen méretben...mármint a kisebb ikonokra gondolok csak, ugyanis filmnél sztem nagyítóval se fogom látni a felbontásból eredő különbséget :)
    - A Dell U2311H-t a maga 70K-s árával már kissé sokallom...

    Melyik lenne szerintetek az, amelyiket pillanatnyilag a leginkább érdemes lenne beszereznem? Vagy ha van jobb / újabb, kb. ugyanilyen áron, azoktól sem zárkóznék el nyilván.

    Köszönöm a segítséget :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák