Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    Üdv!

    Két hét múlva tervezek monitort venni, a kiszemeltem pedig a Samsung P2370HD.
    Sokat vaciláltam, hogy FullHD-s vagy csak 1680x1050-es monitor legyen, és végül azért döntöttem előbbi mellett, mert a FullHD-s filmeknél gondolom már érezhető a különbség, játékok közül ami nem megy FullHD-n maxon és érdekel, az a GTAIV, de ott majd lejjebb rakom a felbontást és meg van oldva.
    A TV-tuner meg azért fontos, mivel hosszú ideig nem szeretnék monitort cserélni (a mostani CRT-m februárban lesz öt éves), ezzel meg lesz a TV-m is, ami amúgy nincs a szobában, szóval megér nekem +10k-t a sima verzióhoz képest.

    Kérdésem, hogy ebben az árkategóriában, tehát 60-65k körül van ennél jobb vétel, ami legalább DVI-s, TV-tuneres vagy jól járok ezzel a monitorral? Samsung révén gondolom a képminőség megfelelő, bár igazából nem is jöhet más szóba, mivel csak a samu és az LG vállal pixelgaranciát, az meg fontos. Magamat ismerve állandóan a hibás pixelt nézném, ha esetleg olyan monitort fognék ki más gyártótól, ami pixelhibás. Meg hát ennyi pénzért ne legyen az :D.

    Ja és játékra, filmnézésre, netezésre, zenehallgatásra, egyéb hétköznapi dolgokra használom a gépet, tehát nem foglalkozom grafikai dolgokkal, így a fekete-hűség vagy mi az isten annyira nem fontos. Jó nekem a majdnem fekete/sötétszürke is. Persze ha ezen a téren van jobb, akkor megfontolom.

    Hogy működik egyébként a TV-tuner? Kapok a monitorhoz távirányítót vagy szoftveresen lehet váltogatni a csatornák között?

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák