Új hozzászólás Aktív témák

  • eight

    senior tag

    válasz stranger28 #19227 üzenetére

    Ez szerintem nagyon nem így van. Mindíg tanulunk és feljődünk ma is. Pár éve még a fullhd is brutál felbontásnak számított, ma meg már lassan belépő szint lesz.
    A monitorok felbontása és valóság még mindig messze van egymástól, de arra amikorra tényleg elérjük majd a szemünk határait (mert az agyunknak azért még nagyon messze van) már rég sokkal jobb szeme is lesz az embereknek, hogy technikai vagy biológiai megoldás lesz az nem tudom és nem is számít (lehet jobb retina ,nanótech, ősejt terápia, genetikai terápia stb), de a lényeg az hogy szvsz ne nagyon becsüld le az emberiség fejlődését, mert nem igazán fog megállni olyan hülyeségek miatt mint hogy a "mai" szemünk úgysem látná a külömbséget.
    Úgy vélem hogy 25 év múlva visszanézel majd erre az 5" panelre és el fogsz mosolyodni hogy valaha ezt már túlzásnak tartottad:)

    @Schawo: lehet neked van igazad a fényerővel kapcsolatban, majd meglátjuk 3-4 év múlva hogy öregszenek e vagy sem. Egyébként OFF-ban a kijelzőkről beszélgetni egy monitoros topicban az miért is OFF?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák