Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz Isual #13920 üzenetére

    Isual, schawo, nem teljesen értem az aggályaitokat. Alapesetben én sem ajánlanám, de azokra a területekre, amikről beszélt, pont passzol az anjálott cucc. Ráadásul az input lag-ot is kár idekeverni. Saját szememmel láttam működni, és tesztekben is megerősítik, hogy megfelelő bemeneten kiiktatható a TV input lag-ot okozó feature-jeinek java, miközben képminősége (ezt továbbra is ERŐSEN fenntartom) összetéveszthetetlenül jobb egy tn+filmes monitornál. Mindezek mellett (és még1x, figyelembevéve az igényeit: bluray, játék) egy elég durva képátlót is kap.

    Szerintem ebben a kontextusban kár előrángatni a szinte már agyba égett "fujjj! tv-t monitor helyett?!" elvet. Pusztán arra érdemes felhívni a figyelmét, hogy más területeken viszont előfordulhat, hogy hátrányban lesz a monitorokkal szemben, mint pl. irodai alkalmazások esetén, vagy egyéb számítógépes munkák során, illetve az is fontos, hogy ne olyan közel üljön, mint egy monitor esetén tenné, mert a fényereje és egyéb paraméterei sem arra vannak kalibrálva.

    Ha ezekkel tisztában van, akkor szíve joga dönteni és meggyőződésem, hogy így jól fog dönteni, akármerre is billen a mérleg. De ez a "tv-t ne, mer' ne" inkább destruktív, mint konstruktív. Egyébként, ha meg nem láttam volna BFBC2-t, GTL-t és MKV-t futni pontosan egy ilyen TV 40"-os változatán, akkor én sem ajánlanám. De láttam... :K

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák