Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz iszoke #130212 üzenetére

    Akkor tessék nekem segíteni .
    #130201 bejegyzésednél:
    Egy lényeges kérdés, mekkora jelentősége van annak, ha egy monitornál nincs hivatalos G-Sync kompatibilitás jelölve? Most adtam le rendelést egy Philips 42M2N8900 monitorra, viszont Nvidia kártyám van, és nem szeretnék utólag rájönni, hogy ez nem lesz jó.

    #130212 Bejegyzésednek utolsó előtti mondatod .
    Tehát most nem tudom, mi a valós adat, így dönteni sem tudok arról, hogy vegyek-e belőle vagy hagyjam a fenébe és nézzek valami mást.

    1,Most akkor ha megrendelted ,akkor megvetted, de még el tudsz állni a vásárlástól .
    2,Ha csak szeretted volna és ennyire bizonytalan vagy , akkor tényleg célszerű lenne egy olyan terméket választani ami G-sync hardveres alapú .
    Amennyire utána tudtam eddig olvasni, a Freesync csak egy korlátozott tartományon belül működik, ha azt túllépi vagy elmarad tőle, akkor jelentkezhetnek problémák, mint például microstutter.

    - A FreeSync tartománya monitoronként változhat, és a monitor gyártójától függ. A tartomány a monitor specifikációiban szerepel, általában a "Frissítési tartomány"-nál.
    Philips esetében amit kinéztél írja is , hogy a garantált tartomány 48-138Hz lesz .

    Az is egy problematikus pont, hogy a Freesync Premiumnál nem jelölik egyértelműen a HDR támogatást, márpedig ez lényeges szempont
    -De mért pont ettől a technológiától várod a HDR mivoltát ?
    VesaHDR jelölést kell leginkabb figyelembe venni .
    Philips esetében ez HDR10

    magasan a prémium kategóriában van árszabás alapján, másrészt OLED képernyő lévén az a minimum, hogy tudnia kéne.
    -Sajnos az árazás nem minden, hiába prémium ettől nem biztos , hogy tudni fogja . Lásd Philips esetében hiába 450cd/m2 meg sem kapja meg HDR400 szabványt . Gondolom nem tudja huzamosabb ideig fenntartani a panel a fényerőt és a beégési védelem miatt vissza veszi . :)

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák