Új hozzászólás Aktív témák

  • Mephike

    senior tag

    válasz Celithrandi #98376 üzenetére

    Pár dolog amit tudni kell azért és nem támadásból írom, amit írok:
    1. Az egér nekem se ingyen van/volt, kifizettem az árát, ahogy azt a videóban is említem. Ahhoz, hogy a következő videó termékét meg tudjam venni, nagyon jótékonykodni nem tudok.
    2. A 18k-s ár szerintem nem túlzó érte, mert már van is aki viszi a mai nap folyamán. Főleg úgy, hogy ezt itt hazánkban még nem árulják, mert nem érkezett be ez az egér még ide.
    3. A Keychron garancia természetesen él ilyenkor. De biztos lehetsz abban, hogy amikor kinyitod a dobozt, a benne lévő egér hibátlan, hiszen én kipróbáltam már.
    4. A személyes átvételt preferálom mindig, mert ekkor még ki is tudod próbálni a terméket fizetés előtt. Persze érthető ha ez nem megvalósítható.
    5. A 10k-s ár, amire vágysz álomszerű, akkor se adnám annyiért el ezt az egeret, ha senkinek sem kellene. Akkor inkább elajándékozom ismerősnek vagy kisorsolom. Maga a szenzor, a kapcsoló az, hogy office egérből alig van választék már drágábbá teszi a szememben ezt az egeret.
    6. Sokkal olcsóbb itthon sem lesz az egér, kb. 20-22k indulóárra számíthatsz, ha rossz volt a dollár árfolyam a magyarországi berendeléskor, akkor ez még több is lehet. Illetve itt is kihangsúlyoznám, hogy ez az egér ritkaság a piacon, mert office egér nem készül minden nap, főleg nem ilyen felszereltséggel.
    7. Ha megvetted az egeret és mégsem jön be, akkor kiteszed ugyanennyiért és el fogják vinni, max egy ezrest leszedsz az árából és tuti kelleni fog valakinek, az előbb említett okok miatt. De tettél egy próbát és tapasztaltabb lettél. Ez az egérvásárlás/próbálgatás ilyen műfaj, nekem se elsőre lett meg a kedvenc formám.

Új hozzászólás Aktív témák