Új hozzászólás Aktív témák

  • gordonfreemN

    addikt

    válasz IzI #92707 üzenetére

    Az ajánlott árakat elnézve én azért ajánlanám a g pro x superlight-ot is. Nekem is ekkora a kezem, palmra és finger-re jó még claw-ra is elmegy szerintem simán, elég jó formája és méretei vannak.
    A kapcsolói nem a legjobbak de 1000ft-ból megoldható később (akár én is segítek) és a logi cseréli zokszó nélkül úgy, hogy a hibás is nálad marad. Legalább is tavaly még így volt.
    Aztán ha fontos, (bár az ajánlottakból csak a pulsar xlite v2-t ismerem) a gpxs makrózható is, illetve a makrókat porogramokhoz is tudod rendelni, nekem ez utóbbi nagy segitség és eléggé hiányzik a pulsarból.
    Aztán a frissitési frekit is lehet progikhoz rendelni a gpxs-nél ami energiát takarit meg. Plusz, a gpxs-nél működik 500Hz-en is ez, még a paw3370-nél mint kiderült számonra, csak 1000en működik hibátlanul.
    Mégegy: az utóbbi hszekben kaptam olyan infót, hogy a logi akksijai és akksikezelése a legjobb. Ha ezek számítanak egyáltalán.
    Mindehhez hozzátenném, hogy a pulsar xlite v2 sem olyam rossz akksiidőben, 20% körül saccolnám amennyivel rosszabb, de nincs egzakt mérésem még erről.

    ¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

Új hozzászólás Aktív témák