Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz lypen99 #91102 üzenetére

    Mi az a 3-4-500?

    Jelenleg két újonnan kapható Logitech egér van, amiért pénzt adnék; Logitech G305 és Logitech G PRO X Superlight. Ha az ormótlan bálnákat szeretném, akkor még talán az új G502 X vezetékes változata. A te paramétereidhez egyedül a G305 passzol, de azt meg leírtam, hogy miért nem azt venném (egyébként van itthon).

    "V2 ár-értekben közelebb."

    A valós értékét nem tudhatod, míg nem próbáltad. : >

    Szerintem a perifériák (bill, egér, pad, fejes/füles, monitor, hangrendszer stb.) nem az a kategória, amin érdemes spórolni, mivel ezeken valósul meg az ember-gép kapcsolat, és jelentős mértékben befolyásolják a felhasználói élményt. Ez hatványozottan igaz, ha rendszeresen órákat töltesz a képernyő előtt.

    Az Orochi V2 sem rossz egyáltalán, és még a tömege is egészen emberi; AAA-s Energizer Ultimate Lithium mikroceruzával 66 gramm (mért adat, volt ilyenem idén), de én inkább a Pulsart venném, hiába drágább. Hogy te melyiket, az csak rajtad áll.

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák