Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz koxx #66703 üzenetére

    Igazából csak olyasmi, hogy pl mennyire biztonságos választás. Ugye írtam is, hogy az ASUS esetében úgy érzem én is részese lehettem a beta tesztelési folyamatnak, ami azért az akkori Razer/Zowie/Roccat árak felett kissé méltatlan szerintem. Emellett azt hiszem talán egy helyről merült fel, hogy a főgombjainak holtjátéka van (a Rival 310-hez hasonlóan), ami FPS-ekben nem az igazi. Bár nem tudom, hogy a mindennapi használat közben meg mennyire élvezném a Zowie feszességét, ha már annak a keménysége is gyakran ki van emelve negatívumként.

    Bár megfogdosva nővéreméknél az MX600-at, ami egy hasonló alak. Valószínűleg az EMP nekem tényleg nagy.

    (#66705) Vanir: Zugló nekem a napi rutinból nagyon kiesik sajnos. Ráadásul Razerük nincs is, szóval, ha se az EMP se a Zowie-k nem jönnek be, akkor csak végigtapogattam náluk egy rakás egeret és távozok.

    (#66714) vzaza: A DAE esetében a gumírozásos dolgot nem teljesen értem. A jobb oldaliról van szó? Illetve esetleg a Kone Pure-ral volt már dolgod? Sokan azt írják MX518/G400 "helyettesítőnek". Bár nekem ránézésre kicsinek tűnik.

    Na mindenesetre a konklúzióm az, hogy tényleg lesz valami bolt, ahol boldogtalanná teszek pár eladót azzal, hogy csak megfogdosom az egereket. Köszi srácok! :R

Új hozzászólás Aktív témák