Új hozzászólás Aktív témák

  • Nobbigstein

    tag

    Sziasztok!

    Egy kis méretű egeret szeretnék vásárolni és ebben kérném a segítségeteket.

    Elolvastam az összefoglalót, és úgy látom, hogy amit én eddig használtam (A4-Tech X710-MK), azt nem ajánlottátok. Nekem viszont nagyon bejött, főleg a mérete és az alakja miatt (én fingertip grip fogást használok).
    Két ilyen egerem is van (laptophoz és asztalihoz) és a régebbi kezd elkopni (már kb. teljesen lejött a bevonat róla), és ezt szeretném lecserélni egy ehhez hasonló típusú, méretű egérre, mivel ezt már nem nagyon lehet kapni (csak néha az emagon, de abban nem bízok).

    Rövid keresgélés után tegnap vettem (látatlanban) egy A4-Tech Bloody V8M-et, de már 1-2 óra után látom, hogy túl nagy lesz, pedig a mérete alapján nem sokkal tűnt nagyobbnak a másiknál. Ezt valószínűleg visszaviszem vagy eladom majd, és tanácsot szeretnék kérni tőletek, tudnátok ajánlani olyan típusokat, ami nekem jó lehet?

    Paraméterek:
    1) 5-10eFt a keret (ha csak drágábban van, arra is kíváncsi vagyok)
    2) lehet új és használt is, de előbbi preferált
    3) Munkára használom, ahol jól jön, ha 1000 és 2000 között tudom állítani az egeret, több nem kell. Néha játszok is RTS-t, 1200-zal.
    4) fingertip grip
    5) 800 és 2000 között változó, mire mennyivel
    6) Mindenképp kell a hüvelyujjnál a 2 plusz gomb és az is jó, ha van külön gomb a DPI állításra is, mert gyakran használnám, de ha ez nincs az nem gond.

    Köszi a segítséget és üdv! :)

Új hozzászólás Aktív témák