Új hozzászólás Aktív témák

  • asadasad22

    őstag

    max 5-10k-ból milyen egeret javasoltok? sürgős, most purcant ki, holnap venném..
    ami lényeges: mindenképpen lézeres, usb-s legyen, lehetőleg minimum 5 gombos (előre-és visszaléptetéshez elsősorban pl böngészőben).
    logitech cuccokkal jó barátságban vagyok, szóval ez sem lenne egy hátrány.
    az, hogy vezetéknélküli legyen.. nem igazán szempont.. sokkal többet nem adnék érte, végülis lehet vezetéknélküli, de ne kelljen közel lennie akkor az érzékelőhöz (nemtom min keresztül kommunikálnak a vezetéknélküli egerek, ha 2,4 ghz-es rádióhullámon, akkor gondolom ez nem probléma.) és nagyon nem szeretnék az elemekkel szarozni, tehát működjön "vezetékes módban" is..
    szóval csak akkor legyen vezetéknélküli, ha tényleg semmi hátrány nincs a vezetékeshez képest, csak pluszt ad, és túlságosan nem drága..
    leginkább normál használatra kellene, de az nem hátrány, ha fps játékokban jól teljesítene: quake-ben, cod-ban, ilyenekben :) nemtom pl egy vezetéknélküli egér pontosságban és reakcióidőben mennyivel rosszabb..
    nézegettem amik legutóbb említve voltak, pl ezt az LX8-at (viszont 9k-ért látom legolcsóbb helyen), MX620-at (ez is akörül van), első ránézésre szimpatikusak, és még talán pont bele is férnének a keretbe, de nem vagyok biztos, hogy megfelelnek a fenti igényeimnek..
    vezetékesből pl MX518 szimpatikus :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák