Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv!

    Ma összeraktam a tegnap második alkalommal lefestett Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A egeremet.
    Előző alkalommal fényes fekete Maestro akrilfestéket használtam, most fényes fekete Neolux-szal fújtam le. A két festék teljesen máshogy viselkedett... A Maestro szebben, egyenletesebben terül, gyorsabban szárad, viszont - szerintem - a Neolux keményebb lesz száradás után, és - talán - jobban is tapad. A Maestro illatos volt, a Neolux olyan festékszagú, büdös :D. Ami miatt a Neolux mellett döntöttem, a benzin- és olajálló tulajdonsága, na nem mintha benzines vagy olajos kézzel használnám, de talán jobban ellenáll majd az izzadtságnak.

    A festés előtt az egeret dörzspapírral felérdesítettem, hogy jobban tapadjon rajta a festék - mivel használtan került hozzám, voltak olyan részek, ahol simára kopott a műanyag burkolat.
    Első fújás után persze nem takart rendesen a festék, ezért kapott még egy réteget, viszont a Maestro-val ellentétben a második fújás nem fedte be egyenletesen, hanem kicsit rücskös, narancsos lett a felülete. Lehet, hogy ez csak az én perverzióm, de nekem jobban tetszik így! A képek nem adják át, de értelemszerűen a tapintása is érdesebb lett, megszokás kérdése, nekem nincs vele problémám.

    És akkor az eredmény:


    ---

    ---

    ---

    Pár hónap múlva meg tudom mondani, hogy van-e különbség a tartósság tekintetében a két festék között. :)

    Ja, és a képeken látható fehér pöttyök nem hibák, csak szöszök... :B

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák