Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz Synthwave #31926 üzenetére

    Csak egy ötlet: a mostani összefoglaló bár igen informatív, nagyon sok mindenre kitér, de az idetévedők 90%-a nem fogja elolvasni a leírtak 90%-át. Egyszerűen "too much", nincs az a vásárlás előtt álló (átlag) érdeklődő, aki végigolvasná. Fognám a legalapvetőbb tulajdonságokat (vezetékes vagy vezeték nélküli, lézeres vagy optikai, és hasonlók), azokról írnék röviden, majd árkategóriánként (0-5eFt, 5-10eFt, stbstb) megemlítenék 5-6 ajánlott típust, mindegyikről leírnám a legfontosabb tudnivalókat, és a végére linkelve beilleszteném a mostani összefoglalót (akár egy személyes blogbejegyzésként), hogy akit komolyabban érdekel a téma, az még jobban beleáshassa magát.

    Tényleg nem akarok belewau, de az elmúlt pár nap történéseit végigolvasva mindkét "tábornak" igaza van valamiben, és egy kis pontosítás lehet megkönnyítené a topik dolgát a jövőre nézve :)

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Új hozzászólás Aktív témák