Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz wwenigma #31872 üzenetére

    Ha már objektív tények (ami nem a méret-forma-súly) nem elegendőek valami felmérésére és osztályzására, akkor tényleg mehet a topik szakmaiból FÁRADT GŐZbe.

    "Nem az ezerérjóoptikásat téma van soron hanem a piacon 5e körül fellelhető optikai/lézerek."

    Itthoni piacon (értsd boltok és új termék) NINCS olyan egér, ami ennyiért jó vétel és pont. Hibáztasd érte az üzleteket és a gyártókat. Aprón van.
    Ha meg csak netezni kell valami, akkor bemész az első útbaeső kereskedésbe, és veszel valamit, ami ennyi és kézre esik, aztán vagy elégedett leszel vele vagy nem. Nem kell ezt túlbonyolítani.

    eBay-en van ennyiért új és jó (bármilyen felhasználásra - kivéve olyan MMO-soknak, akik még a kávé főzését és a WC-öblítést is az egérre akarják makrózni), azok már fel is lettek sorolva.

    "Ennyi erővel mindenkinek a legdragabb intel procit kene ajanlani hiszen a többi rosszabb.."

    Ez is csak azt bizonyítja, hogy mennyire nem néztél utána az ominózus 40 egérnek és a piaci áraiknak. Jó részük 3-12 ezer között mozog.

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák