Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    válasz BReal #30539 üzenetére

    Na én nem akartam ebbe belefolyni, de teljesen egyet értek veled.
    Én rengeteget szoktam youtubeon videókat nézni, és fel szoktam menni Tirexi csatornájára.
    Hát hogy is mondjam, volt már olyan videó, ami kicsapta nálam is a biztosítékot.
    És lehet, hogy sok a bunkó, akik tényleg olyanba kötnek bele, hogy van egy kis tájszólása. Az engem nem érdekel, hogy hogy beszél, mert az az ő dolga, nem ő tehet arról, hogy milyen közegben nőtt fel stb stb.
    De az a nagyképűség, amit ő művel, az botrány. Látszik, hogy nem kemény munkával keresi meg a pénzét.
    Ki kellene menni csak egy hetet címerezni, dinnyét szedni stb, és egyből rájönne, hogy a pénz mi is valójában. Amikor kapsz 8 óráért jó esetben 4000Ft-ot...
    Az meg, hogy a magyarok rengeteget bántják, azt gondolom, hogy részben jogos, részben nem. Van aki tényleg irigységből, és puszta trollkodásból nyomja a hülyeséget a csatornájára, de rengeteg olyan negatív komment van a csatornáján, ami teljesen jogosak.
    És szerintem az se véletlen, hogy az arcát nem vállalja fel, mert azt tudja ő is, hogy rengeteg ember nagyon nem szereti, köztük én sem, de én ezzel nem megsérteni akarom, mert nem szándékom, egyszerűen én azt nem tudom elfogadni, amit ő csinál, de szerintem ezzel nincsen semmi baj.
    És pont az ilyen mondatokért nagyon nem csipázom: Majd, ha jön egy drágább és jobb, akkor majd lecserélem.
    És lehet, hogy poénból akartad írni, de az a baj, hogy ez nálad teljesen elképzelhető.
    Szerintem kicsit magadba kellene nézni, és vissza venni ebből a stílusból, mert tényleg rengeteg néző fog elfordulni tőled.. a külföldiek meg jó, hogy néznek, nem értik, hogy miről beszélsz, így nem is ismernek egyáltalán.
    Az meg, hogy valami másfél hónap után is hibátlanul működik, az semmit nem jelent. Majd, ha 2 év múlva is hibátlan lesz, akkor már azt mondom, hogy ok, most már mondhatod, hogy semmi baja, de van egy olyan érzésem, hogy 2 év múlva még csak emlékezni sem fogsz erre az egérre.

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák