-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
eei1rr
újonc
Sziasztok!
Lendkerekes (vagy amilyen néven még találtam róla leírást: szervomotoros) görgővel rendelkező egeret szeretnék vásárolni (apukámnak volt ilyen és akkor nagyon bejött). Ahogy rákerestem, csak a Logitech MX Revolution-t, és ennek néhány változatát találtam, de ezek már kifutott modellek, nem igazán kapni. Újabb típusokat ilyen címszóval nem sikerült lelnem, tudnátok segíteni? Esetleg más néven szokás illetni az ilyen görgős egereket?
-
8nemesis8
veterán
válasz eei1rr #29603 üzenetére
Szabadon futó görgőnek hívják legjobb tudomásom szerint.
Ami annak kösznhető, hogy relatíve nehéz a görgő és az forog, nincs semmilyen motor.
Volt szerencsém ízig szétkapniPerformance MX talán még kapható.
1-2 éven belül viszont mikrokapcsolót cseréltethetsz benne valószínűleg... -
deja vu
addikt
válasz 8nemesis8 #29604 üzenetére
Szabadon futó görgő van a G500s-ben és a G700s-ben is.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
jaffa 2843
Ármester
válasz freestailo #29610 üzenetére
Meg be lehet állítani az "akkelerésönt". Na meg a "konfigúrban" is lehet állítani, hogy külön-külön állítani lehessen.
Aki alacsony DPI-vel játszik, mint én. (1800)Tömve van rézköpéssel.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Blum1866_2
tag
válasz Tirexi #29606 üzenetére
42 percbol kb. 3 perc a tenyleges review es meg az is bungyenge.
Nem ertem,ha mar raszanod az idot ezekre az unboxing videokra,miertnem keszulsz fel rendesen,hogy bemutasd a termeket.
Persze ez a szinvonal is tokeletesen jo arra,hogy megmutasd mid van...csak arra meg nem kivancsi senki. -
diegho
nagyúr
Egér kibontva, eredeti, logi szoftvere azonnal felismeri, minden lehet állítani. Hangsúlyozom ~4400 forint volt és 1 hét alatt megjött!
-
diegho
nagyúr
válasz jaffa 2843 #29614 üzenetére
Igen OEM.
-
addikt
Tudtok valakit aki szépen lefestene nekem egyszínűre egy egér burkolatot? Régebben volt airbrush-os hírdetések itt a PH!-n, de most nem találok.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
raziel01
veterán
válasz jaffa 2843 #29617 üzenetére
Csak megfoghatják a vámon. Aztán rámegy vagy 3 ezer ft áfa plusz a posta ügyintézés díja vagy 1500 Ft.
-
spanyoll
addikt
Ez az egér mennyire ajánlott? Emlékeim szerint vagy ilyenem volt már vagy nagyon hasonló a4-os, és az baba volt. A gombok programozhatók?
Meg kibír egy két évet úgy általában minden rajta?
Semmi különös felhasználás, kocagamerkedés kb meg mindennapi böngészés."Super perfundo on the early eve of your day."
-
drtimot
aktív tag
válasz dobragab #29615 üzenetére
Szerintem +500 forintot megér az, hogy új és 3 év gari van rá, még ha várni is kell pár hetet.
Viszont valaki írta utánad, hogy ott vásárolt, és G400 helyett G400s-t kapott - én annak nem örülnék, de ízlések és pofonok
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
jaffa 2843
Ármester
válasz raziel01 #29621 üzenetére
Ezzel kár riogatni az embereket. Soha semmim nem akadt meg a vámon. Jócskán túl vagyok a 100 rendelésen.
Illetve egyszer megállt, de akkor két db M4 airsoft fegyver volt a csomagban. Viszont ilyen kisméretű postacsomagokkal nem szoktak szarozni. (kb soha)#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
raziel01
veterán
válasz jaffa 2843 #29624 üzenetére
Ajánlanám olvasgatásra az ebay topicot. Ott konkrétan van olyan akinek havi 100-150 rendelése is van és mostanában az a tapasztalat, hogy amin látszik, hogy elektronikus kütyü azt 95%-ban megfogják. Lehet próbálkozni de nem biztos, hogy érdemes.
Telefon is kisméretű csomagban jön mégis 99%-ban megfogják az utóbbi időben.
-
diegho
nagyúr
válasz jaffa 2843 #29624 üzenetére
A telefonok 99.9999999%-a vámolódik pl.
-
freestailo
őstag
40 euro alatt nincs se áfa se vám, és akkor sincs ha eu-ból jön a cucc.
-
veterán
válasz freestailo #29627 üzenetére
22 euró a határ!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
raziel01
veterán
válasz jaffa 2843 #29628 üzenetére
Az maximum szerencse. Annyira vicces mikor az emberek magukból indulnak ki.
Most szerinted ha neked véletlen átcsúszott pár dolog akkor a másik 100 ezer embernek is átfog? -
jaffa 2843
Ármester
válasz raziel01 #29630 üzenetére
Az, hogy a cuccaim 100%-a bejött gond nélkül, az nem átcsúszott pár dolgot jelent. Persze, hogy magamból indulok ki, nemigazán érdekel, hogy másnak a telefon átjött-e egyből vagy sem. Egérről volt szó, pici csomag, minimális összeg. Nálad volt már gond ilyenekkel?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
raziel01
veterán
válasz jaffa 2843 #29631 üzenetére
Nem a pici a lényeg értsd már meg. Átvilágítanak mindent. Ami gyanús, hogy több mint 22 euró annak bekérik a számláját. Ismerős fizetett már vámot Logitech egérre. Az biztos, hogy a telefont megfogják nagyobb eséllyel, mint egeret de azért írtam be, hogy ne legyen sírás ha esetleg az egeret is megfogják.
Mert 10k-s egérre rámegy 5k még az nem olyan jó dolog.
De ha 5k alatt veszel valamit akkor tuti nem lesz rajta áfa hiába kérik be a számlát. -
-
addikt
Sziasztok!
CM Devastator egerem van és szeretném megnövelni az USB polling rate-et. Tudtok erre valami módszert? Ezt próbáltam és igazából a google és a youtube is ezeket dobálja ki leginkább, de nekem egyáltalán nem müködik. Sőt, az egeret abban a portban nem is érzékelte többet, az eszközkezelőben kellett a drivert törölni és újrarakni, hogy megint müködjön az adott USB port-ban.
Köszi a segítséget előre is. -
addikt
Oké, elvégeztem a házifeladatot:
The HIDUSBF.SYS driver that many people use to allow higher polling rates is a low level filter driver that performs two tasks:
Intercepts the USB Endpoint Descriptor reported by the device and modifies bInterval to a value that will allow for a higher polling rate.
Patches the USBPORT.SYS driver in memory to prevent the USB polling rate from being limited (the driver file can be patched on disk instead but that will affect all connected USB devices, not ideal).
HIDUSBF.SYS is currently only able to patch USBPORT.SYS on Windows 7 and below because the required modifications to file on Windows 8 haven't yet been discovered.Win 8-ban még nem tudunk polling rate-et emelni. Ez tavaly októberi poszt amúgy, de úgy láttam, hogy a probléma még mindig megoldatlan.
-
addikt
válasz jaffa 2843 #29642 üzenetére
Igen, ott is ezt hivatkozzák be, amit dőlttel beraktam. Nem tudták még megoldani. Marad a 125 Hz egyelőre.
-
8nemesis8
veterán
válasz sultansmith #29605 üzenetére
De, amiket írtam azok ilyenek. Én is rákattantam erre nagyon azért is van Performance és Revolution egerem is.
Bár a performance-on széttört a görgő és lötyög, így már rémálom használni.
Nagyot csalódtam a Logitech egerekben, ez nem az alja amiket én is vettem és hát kb 1évente volt vele gond... A garanciájuk példaértékű, de egyre nagyobb hulladékokat gyártanak.
Haveromnak van egy Logitech HD540-e, aminek a vezetéke megtörhetett és levágta az asztali gépét. Visszaküldtük gariba 2 hét múlva a vadonat újon ugyanúgy kontakt hiba és a mute ledje sem világít. Ez szerintem gáz...
Ezért agyalok valami máson, eddig pedig csak a logi volt nálam a nyerő. Van tőlük hangfalszettem, de még G27-em is, mondjuk az istenkirály -
Anonymus X
tag
Utóbbi linken szereplő személytől (mulkin) rendeltem múlt héten egy ilyen egeret, még nem érkezett meg. Tőle vásárolt diegho fórumtárs egy G100s-t és minden rendben van vele, valamint regener kollega KANA i-cafe-ja is innen van (keress vissza a fórumban), elégedetten használja.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Tom5
addikt
válasz Anonymus X #29646 üzenetére
Köszönöm. Bepróbálom tőle a Kana1-et egy ilyen paddal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest