-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz ChavalieR #29303 üzenetére
Nem vagyok Razer-fan, vannak nagyon jó és vannak hulladék egerei is - de a kérdés ez volt, no irónia.
Razer-ről;
A Salmosa bitang jó, zéró csicsa, ami kell.
Abyssus se rossz, szintén zéró csicsa.
DA-kat nem vennék, mert számomra bazinagyok és nehezek, de remek darabok (3G, 3.5G) és azok sincsenek külsőleg túlspirázva, Black Edition pláne.
Boomslang 2007 szintén nagy és nehéz, de valakinek az kell. A szenzor felső kategóriás, a burkolat nem kubista.
DB, DB 3G, régi Krait kiváló egerek és bár világítanak, de még erősen a jóízlés határain belül. Pl. egy első generációs zöld DB szexi a sötét szobában, a LED-ek ellenére nem egy 200 Ft-os giccskupac benyomását kelti.A wireless és Philips-lézeres vackaival meg hagyjál.
Persze a külső megítélése egy szintig szubjektív dolog, de akkor mi van a belbeccsel, tartóssággal?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ChavalieR
csendes tag
válasz Synthwave #29305 üzenetére
Razert is néztem, csak mocskosul túlárazottak. A Deathadder 2013 felkeltette az érdeklődésem, de egy mivel teljesen plug-and-play, vagyis minden gépen fel kell telepítenem a driverét ha normálisa használni akarom kissé elszomorító, valamint DPi-t se lehet változtatni rajta gombokkal, csakis a driverben. A többinek nem tetszik a fogása, a Mamba lenne még tökéletes, de kérem... 30ezer forint...
Az ízlésről ne beszéljük, neked ez tetszik, nekem az, ez nem volt téma.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ChavalieR #29306 üzenetére
"Razert is néztem, csak mocskosul túlárazottak."
Amiket linkeltél, azok ehhez képest négyszeresen. :>
De ebben alapvetően egyetértünk. eBay-ről viszont jóval olcsóbb.
Synapse-ot én kihagynám az életemből, néznék valami régebbi modellt, legacy driver-rel.Salmosa alján pl. 2 mechanikus kapcsolóval váltasz felbontást (800 / 1800) és polling rate-et (125 / 500 / 1000), teljesen plug and play, elég egy accelfix *.reg. eBay-ről az új dobozos nem egészen 9 ezer píz.
Ha WMO / Intelli forma kell, ott van mondjuk SS Kana v2.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ChavalieR
csendes tag
válasz Synthwave #29307 üzenetére
Na, köszönöm szépen, a Salmosa számomra aprócska, de a Kana v2 tetszetős darab, bár nem mindig vagyok híve a letisztult dizájnnak, de nem rossz. Az A4Tech ről esetleg vmi vélemény? Az is "csak" 9ezer píz, és nem tűnik rossznak, a DPi váltás a Sniper gombbal még számomra hasznos is. (Battlefieldben mesterlövészkedek.)
-
válasz ChavalieR #29311 üzenetére
Alsó-alsó kategória, 9 ezer pénz érte egy vicc. 900 Ft, úgy ok.
A4Tech-ből, ami ajánlott az a régi X710-es széria, de mióta az is kapott egy új szenzort, már nem.
-
ChavalieR
csendes tag
válasz Synthwave #29312 üzenetére
Sok helyen olvastam hogy az újabb szenzorok rengeteg hibával járnak, sok egérnél olvastam hogy szinte már túlérzékeny az új szenzor és magától mozog meg stb. Ezért is akartam a Corsair Raptor M40-et, mert abba még a régi szenzor van, az M45 és M65-ben pedig az újak és sok probléma is van velük.
-
zzeN
aktív tag
Első zowie egerem (EC1) Egy DA Black Edition-t vált, kis próba után máris jobbnak érződik
-
törölt tag
sziasztok.. erre kérhetek egy véleményt? Raw köszönöm
-
Elemental
addikt
válasz #91166208 #29317 üzenetére
Nekem ilyen van, a Rubberized. Kicsit nehéz egér, bár ki mihez van szokva. Jó a fogása, könnyen lehet pakolgatni, bár kicsit csúszós. Ezért raktam rá 3m safety walk csúszásgátló matricát
Cs go és css gamekkel játszom. Pontos, jó egér szerintem.
Itt egy ezressel máris olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz jaffa 2843 #29319 üzenetére
Az kapta a smirglipapírt rendesen
Az előző egerem nem viselte el a tükörsima felületet, ezért kicsit érdesíteni kellett. Ezért is akartam lézer egeret. -
-
nosferat9
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam egy kicsit a témában és eljutottam odáig, hogy a Razer DA 2013 és a SteelSeries Rival között vacilálok. Elvileg a DA bal és jobb klikkje érzékenyebb (ami tetszik), kényelmesebbnek tűnik a formája (sajnos nem tudom kipróbálni őket sehol) és ugyan van némi predictionje, de gyorsulás nincs. Ezzel szemben a Rival olcsóbb, viszont a formája miatt tartok tőle, hogy kényelmetlenül megemelni a kezemet. 1-2%-os gyorsulást produkál a szenzor és a gombjai nem olyan érzékenyek.A fentiek miatt a DA felé húz a szívem, viszont elég sokan jelentkeztek az overclock.net fórumán hibával és rengeteg embert láttam, akik a DA-t váltják Rival-re. Ugyan van 2 év garanciát ad a Razer, de nem szeretném, hogy állandóan vissza kelljen küldeni.
Az lenne a kérdésem az itteni DA 2013 tulajoktól, hogy nektek volt olyan probléma ami miatt gariztatni kellett?
-
kalozhun100
őstag
Tudnátok ebayos linket küldeni Razer Deathadderről, ami megbízható és nem kínai? Lehetőleg 10 alatt. Jah és jobb kezes kell. A zöld az nem ajánlott? Illetve miért?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
jaffa 2843
Ármester
válasz kalozhun100 #29325 üzenetére
Ilyen nem létezik.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
kalozhun100
őstag
válasz jaffa 2843 #29326 üzenetére
Mármint nem a hamis verzió, mert láttam 7k körül akkor az hamis mi?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
nosferat9
csendes tag
válasz kalozhun100 #29327 üzenetére
Ebay-en ez a legolcsóbb, amit találtam: http://www.ebay.com/itm/Razer-DeathAdder-2013-Ergonomic-Infrared-Gaming-Game-Mouse-6400dpi-4G-Sensor-/141277798992?pt=Mice&hash=item20e4d02250
Néztem az értékelésieket és erre az egérre pozitívak voltak.
-
nosferat9
csendes tag
válasz kalozhun100 #29329 üzenetére
Igen:
Positive feedback rating Razer mouse was not genuine. Refunded the whole amount. Would not recommend tho Buyer: p***w ( 5 ) May-27-14 11:22 Feedback conversation
Feedback was revised on May-27-14 23:57 -
nosferat9
csendes tag
válasz kalozhun100 #29331 üzenetére
A 3.5-ösek közül ez a legolcsóbb, aminek vannak pozitív értékelései az egérre:
http://www.ebay.com/itm/Razer-DeathAdder-3500dpi-3-5G-Optical-Gaming-USB-Ergonomic-Right-Handed-Mouse-/151100222141?pt=Mice&hash=item232e466abd -
Xero
nagyúr
válasz kalozhun100 #29333 üzenetére
Az EC1 EVO-t.
-
gyuszmo1
tag
Sziasztok!
akciós most a TESCO-ban a HP Touch to Pair egere de mivel bluetooth-os és én asztali gépen szeretném használni így felmerült bennem a kérdés hogy bármilyen bluetooth adapterel maradéktalanul fog működni vagy lehetnek fennakadások?"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy logitech m185 egeret + mellé egy k360 billentyűzetet Első kérdésem annyi lenne, hogy éjszakára ki kell kapcsolni vagy van ezekben már ilyen intelligens energiagazdálkodás és lekapcsolnak maguktól egy idő után?
T -
nyunyu
félisten
válasz tomi5244 #29338 üzenetére
Billzetnek mindegy, mert azok eddig is elmentek 2-3 evig egy elemmel.
Eger meg lekapcsolni ugyan nem fog, de ha hataraforditod, akkor latni fogod, hogyan mukodik az energiatakarekossag.
Par masodpercig folyamatosan eg a LED, aztan atmegy szaggatottba, aztan par perc utan mar alig villan masodpercenkent egyet-kettot, hatha elmozdult-e az eger.Kikapcs gomb csak a parositasi ritualehoz kell, meg ha hetekig nem hasznalod az egeret.
BTW, egered idomithato, hogy a billzet vevojehez csatlakozzon.
Igy nem kell ket kulon vevo.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
tomi5244
őstag
válasz nyunyu #29339 üzenetére
Igen az egér idomítását már megcsináltam a legelején, ez egy tök frankó megoldás. Az egérnek viszont nincs semmi fénye, gondolom ilyen színtelen lézer Mindenesetre nem csak az energiagazdálkodás miatt kérdeztem, hanem nem akarom, hogy feleslegesen menjen, a hosszabb élettartam miatt. De gondolom egy idő után kikapcsol.
-
coolwater
csendes tag
Hello
Kérlek ajánljatok egeret nekem:
-5 gomb (3 kevés, több összezavar)
-fingertip grit - claw grip kombó
-közepesen nagy mancs
-bejön a razor és a logitech, de nem vagyok logófüggő
-nem akar elválni az asszony, ha meglátja a számlát (10-15k)
-beszerezhetőEgyéb: ha ebay-ről rendelek, honnan gyaníthatom, hogy után gyártott vagy eredetit postáz Csing? Ok, ott a rátája, de szerintem nem csak szakértők vásárolnak, és egy lelkes amatőrt (mint én is ) meg lehet vezetni egy jobb pótlékkal, és máris ott fityeg az 5 csillag....
[ Szerkesztve ]
a kalmár
-
kalozhun100
őstag
Érdemes ittt Hardveraprón megvenni 6500+posta áron egy DeathAddert gari meg doboz nélkül? Elég újnak tűnik. Vagy inkább rendeljek kétszer annyiért ebayről?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
jaffa 2843
Ármester
válasz kalozhun100 #29346 üzenetére
Milyen forrásból származik?
-
salytmasztor
aktív tag
Avago ADNS-2700 szenzor mennyire lehet gagyi vagy jó?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz salytmasztor #29349 üzenetére
Ránézésre ramaty.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest