Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Jembumbi #13485 üzenetére

    "Genius Netscroll 110 900 ft-os egerem van, ennél szerinem minden csak jobb lehet "

    Pretty much true. :D

    "Alternatívaként az is jó lenne, ha vennék 1 legolcsóbb féle wireless egeret netezésre, rpg-kre, és vennék 1 értelmes kábeles egeret komoly játékra?"

    Ez már egy sokkal járhatóbb út.
    Egerek terén 1.hsz, azt vedd, amelyik a legkényelmesebb.
    Ha ~1-2-3 ezer hiányzik a megváltáshoz, inkább várj 1-2 hetet, de ne kapkodd el a dolgot; az okos befektetés mindig megtérül.

    "Wireless billentyűzetek is ennyire szutykok?"

    FPS-hez, RTS-hez a wireless klavi szintén felejtős, ugyanazon okból.

    Figy, játékra billentyűzet esetében nem feltétlen kell Cherry MX-technológiás mechanikus csodákra gondolni (bár azok tényleg nagyon jók, de drágák; inkább csak akkor érdemes rájuk költeni, ha profi RTS-es vagy, esetleg tényleg van 20-25k-d egy only klaviatúrára, mert miért ne).

    Elég, ha masszív, tűri, ha 4-5 gombot párhuzamosan lenyomnak rajta és kifejezett előny, ha PS/2-es (nem véletlenül van a drága mechanikusokon is PS/2 -> nem von el sávszélt az USB-síntől).

    Nekem egy IBM SK-8820 van, PS/2-es, fekete, masszív, made for eternity (IBM), 500 Ft-ért vettem használtan évekkel ezelőtt. Ha a valós igényeket nézzük, FPS-ekre (meg úgy amúgy is) tökéletes (persze kellemesebb érzés lenyomni a mechanikus gombokat, de ez nem is volt 25k). 1-2 évente kitakarítom és annyi - most már IGENCSAK ráférne. :B

    -------------------------------------------------

    LordAxwell: "Aha, hát ebayről sajnos még nem rendeltem."

    És nem is fogsz? :D

    "mondasz párat?"

    A pluszgombosak (és újak):
    --------------------------------------
    Logitech MX 518, Logitech G 400, Microsoft Intellimouse 1.1a, Microsoft Intellimouse Explorer 3.0, kicsit többért SteelSeries Ikari Optical, Razer DeathAdder v2 (e-bay-en 11-12k)

    De a legjobban szerintem még mindig az ominózus MX 310-zel járnál, mert amellett, hogy kiváló szenzor, olcsó is.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák