Új hozzászólás Aktív témák

  • Potzee

    addikt

    válasz csucsbicep #45025 üzenetére

    A cooler kiválasztásánál fontos tényező a Vengeance ramok mérete is.
    A Macho 120 elcsúsztatott felépítésű, de alacsonyabb, mint a nagytesók (HR-02 vagy a Macho Rev.A BW [link] de az elcsúsztatott kialakítás miatt lehet úgy forgatni, hogy a heatsink és a venti nem nyúlik a memória slot fölé.

    A Matterhorn-nál a hőcsövek nagyon szorosan, egymáshoz közel helyezkednek el (a hőleadás szempontjából ez nem a legjobb...), a bordázata eléggé sűrű, oldalt zárt. Ennek az átszellőztetéséhez magasabb fordulatszámon kell majd járatni a ventit, mint pl. a Macho esetében, tehát a Matti hangosabb viszont nagyon szép kecses, nyúlánk. Jól elférnek a magas ramok...

    A True Spirittel szintén jól megférnek a magas memóriák. A heatsink szellősebb felépítésű, mint a Matti. A hőcsövek egymástól távol vannak, a bordára történő hőelvezetés és a hőleadásuk így hatékonyabb. A 140 mm-es venti nagyon halkan dolgozik.

    A Scythe Ashura-ról korábban linkeltem egy computerbase test -et. Szellős heatsink, nagyon jó elrendezésű hőcsövek, 140 mm-es halk venti. Kecses felépítés, jó barátságot ápolva a magas ramokkal...bele sem lóg a ramok útjába.

    [ Szerkesztve ]

    PICO PSU - passzív hűtés - 0dB

Új hozzászólás Aktív témák