Új hozzászólás Aktív témák

  • Tempileul

    tag

    Vettem egy Alpenföhn K2-tőt :D

    Kezdjük ott , hogy Merlintől rendeltem, amint oda ért a pénz , rá másnap már a kezembe volt a hűtő köszönöm a gyors és zökkenő mentes ügyintézést!

    Na lássuk a hűtőt, nagyon korrekt volt a doboza és a becsomagolása , amikor a kezembe vettem az alkatrészeket, rögtön láttam, hogy azt kaptam a pénzemért mint amit elvártam , minden egyes darabja minőségi cuc , nem vmi gagyi push pin meg társai.

    A felrakása viszonylag zökkenő mentes volt , a ventilátorokkal gyűlt meg egy kicsit a bajom, de nem vészes. A közel 1.5kgs szerkezet nagyon stabilan fen van a lapon , remélem nem fog a lapnak fájni, az ekkora tömeg :D

    Lássuk mint is tud a hűtő élesben , alapjáraton 34-35 fokosak a magok és a hűtő hangtalan, teljesen alapjáraton megy.

    Játékok alatt sem melegedik 55-56 fok fölé mind ezt úgy hogy minimumon mennek a ventik, hangtalan. Rádobtam a linxet hyper threading 8 szál , itt azért már felpörögtek a ventik, de a hangja így is nagyon korrekt , csendes, a magok 66-68 fokosak.

    Egy Core i7 2600 procival teszteltem, AC Mx-4 paszta van felkenve, semmi tuning. A házamban csak a táp húzza ki a meleget , szóval a szellőzés nem a legjobb.

    Összegezve nagyon komoly hűtő , ajánlom mindenkinek , aki csendes és komoly teljesítményt szeretne, megéri az árat és a beszerzését Merlintől javaslom.

    [ Szerkesztve ]

    The easy day was yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák