Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Mr.Csizmás #87007 üzenetére

    Az mondjuk fura. Én szinte azonnal majdnem ugyanolyan hatékonysággal használtam, mint az egyenes gomberdőt. Elütésből még picit több van, de annyi.

    ---------------------------------------------------------

    (#87194) Domonkos:

    Főleg YT-os videókat néztem (kb. az összes relevánsat), meg az alattuk lévő hozzászólásokat. Szinte kizárólag pozitív visszajelzések tömkelege, megmentette a kezemet, a karrieremet, pár nap után már elmúlt a fájdalom stb. Az sem ritka, hogy valaki 10-20 éve ugyanazt a példányt használja vagy van már neki három etecera.

    Azért elég bíztató, plusz ugye régi álom. Meg szerintem valami kegyetlenül jól is néz ki. :D A Signature Editionnel elég jól testre is lehet szabni, egyedül azt sajnálom, hogy nem aluházas. A közepére esetleg kétoldalas 3M-mel fel lehet rögzíteni a Logitech Trackman Marble-t is, amiből szintén akad a sufni tövén.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák