Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    A hetvegen volt lehetosegem beszabadulni egy nagyobb elektronikai szakuzletbe es vegignyomkodtam majdnem az osszes kiallitott darabot. Banatomra az egyetlen valamire valo billencse a G410 volt. Ugyan en nem vagyok nagyon oda ezert a darabert es a romer-g kapcsolok sem tudtak eddig egyszer sem lenyugozni - egy kicsit azert most is csalodtam. Nem volt rossz egyaltalan; csak mindenbol egy kicsit olyan meh. Persze nem a tobbi kiallitott darabhoz kepest volt meh, hanem a god-tier IBM es KBC billekhez, amiket leginkabb hasznalok es ra vannak allva az ujjaim.
    Ami tetszett benne: A vilagitas szerintem szep volt (bar en sosem tamasztok ez irant hatalmas igenyeket - ez is tetszett). A dizajnnal sem volt semmi baj - ebben a stilusban kifejezetten szimpatikus.
    Amitol nem dobtam hatast: A romer-g most mar megkevesbe tetszik. Szerintem nem elegge taktilis es az actuation utan kisse szivacsos az erzete. A keycapek festese nem tul meggyozo. Nem tudja velem a tapintas utan elhitetni, hogy 3-nal tobb evet ki fog birni kopas nelkul. Meg ha egy picit erdesebb is lehetne :K
    30k-ert meggondolando hogy vallalhato-e. En minden esetre maradok a bevalt kapcsoloim mellett :U

    Es ezzel megvan az 1000. szakmai hsz-em!! :))

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák