Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz peterez #15267 üzenetére

    15 + szállításért vaterán :) újnak néz ki, amint az eladó is mondta. A német, iso változat, abs + háttérvilágítással, kék kapcsolókkal.
    Leginkább nagyon furcsa mert keresgélem a nyilakat, a home-end pgup-pgdn-t, plusz mostanában ansi-hoz szoktam így az í-t is keresgélem. :) a `~ is az Esc-en van Fn-el, azt is szokni kell. Főként, hogy sokszor 2-es billentyűkombinációkhoz kell a 3., a Fn is. Szóval nem könnyű megszokni, de tény, hogy csak szokás kérdése.
    Jópofa, annyira pici, hogy már vicces. Nem tudom megszokom vagy sem, de ennyi pénzért úgy gondoltam csak megéri, ha rendelek egyet kínából, az 20+ és gyakorlatilag arra sincs garancia (postázással kétséges, hogy megéri-e).
    Még tavaly rendeltem egy érdekes alu házat ('ház', amennyire van neki) geekhack group buy-ról és ha minden igaz circa 2 hónap múlva meglesz, habár a poker iránti kíváncsiságom kicsit alábbhagyott az utóbbi időben, de akkor már csak akartam egyet bele.
    Standard cherry mx blue ezen kívül csak a kiosztás amiről tudok beszélni, de ez mindenképp érdekes... melóba jó lehet. Azért már röhögtek a kollégák. Nekem megvan a logikus indokom minden billentyűzetemre, de tény, hogy most 2 van félretéve melóban... :) (de ki kellett próbálni a különböző kapcsolókat... plusz az első qfr-em kivéve ami drága volt mert kék kapcsolós és amerikából rendeltem, a többi mind jó vétel volt így vagy úgy pl a piros kapcsolós qfr-em féláron vettem hibásan és megjavítottam).

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák