Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz Silvirenzo #10102 üzenetére

    Nem haragszunk, de te is juss túl magadon. Nem rólad van szó. Bár ha konkrét típusról keresel infót elég sok esélyed van, hogy találsz is a keresőt használva. Tehát utánanézel neked mi tetszik és kereshetsz róla véleményt. Ennyire egyszerű. Nyilván ha valaki ódákat zeng róla és csupaszépet és jót ír azt óvatosan kell kezelni, mivel inkább önigazolás a hozzászólás mint objektív nézőpontból megfogalmazott vélemény.

    Viszont az előtted eggyel kérdező tagból minden oldalra jut minimum egy. Van, hogy több. És tisztelet a kivételnek, de lassan instant agyvérzés kerülget egyikünket-másikunkat amikor valaki aprópénzért akarna minőségi terméket venni. Nem az a baj, hogy van rá Z összege és ezért keresi a legmegérősebbet, hanem az, hogy néhányuknak meghaladja a képességeit az az egyszerű tény, hogy márpedig a minőséget meg kell fizetni.

    A következő problem, hogy idejön bekérdez és elvárják a terülj terülj asztalkámat... De az, hogy esetleg "kutatómunkát" végezzen bizonyos neki tetsző termékek után (értsd: utánaguglizzon) jóformán degradáló számára. Hisz azért van a fórum, hogy itt mindenki az ő igényeit elégítse ki.

    Természetesen akinek nem inge ne vegye magára! Akit megsértettem attól elnézést! Aki meg magára ismer az tanulja meg használni a keresőt...

    Ui: Ez a 6. felesleges hozzászólás, de már kikívánkozott belőlem. Másrészt meg nem idegeskedünk, csak időnként vérlázító az emberek lustasága és pofátlansága. Majd ha kevésbé leszel újonc és idealista hozzáállásod is a racionalizmus felé súlyozódik te is rájössz, merre-hogy-mi-miért működik egy fórumon. ;)

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák