Új hozzászólás Aktív témák

  • Coller225

    tag

    Sziasztok!

    Az a (szerintem) nem túl gyakori helyzet állt elő, hogy a feleségemmel nemrég kezdük el a jogsit, felnőttként, az első gyerek után 8 hónappal. Ez ugye nyilván csak az első lépés, a következő az autóvásárlás lesz, és ebben szeretném a segítségeteket kérni, egyelőre csak felmérés jelleggel, hogy merrefelé lenne érdemes nézelődni.
    Sajnos autóügyben teljesen fogalmatlan vagyok, egyedül talán abban vagyok biztos, hogy mivel friss jogsi alá lesz első autó, emellett Budapesten lakunk, így talán érdemesebb lehet benzinest venni.
    Sajnos a keret nem túl combos, eredetileg inkább 1 millió környékén gondolkoztunk, de talán 2-ig el tudunk menni, ha nagyon kell, márpedig ahogy nézem a hirdetéseket, egyre inkább azt hiszem, hogy a 2 se elég semmire :O
    Tetézi a helyzetet, hogy testi adottságaim jelentősen leszűkítik a lehetőségeket, ugyanis a 2 méter feletti magasságommal sok autóban előfordul, hogy beszorul a jobb térdem a kormány és a középkonzol közé. Amit ezzel kapcsolatban eddig biztosan tudunk, hogy 2001-2005 közötti passat kombikba beleférek, illetve hogy a talán 2010 körüli peugeot 3008-ba is beleférek, ilyenek vannak a családban.

    Valamilyen kombiban, vagy egyterűben gondolkodunk, ami elnyeli a gyerekkel járő temérdek cuccot is. Ami a gyerekek darabszámát illeti, másodikat mindenképpen tervezünk a következő 1-2 évben, ezzel mindenképpen meg kellene birkóznia a gépnek, és nem kizárt, hogy egy harmadik is lesz majd, de ez még sok dologtól függ, illetve azt is el tudom képzelni, hogy a harmadik gyerek már egy másik autó problémája lesz :D

    Ilyen igényekre mit ajánlanátok? Ha tudok írni konkrét márkát/típust/évjáratot/motortípust és/vagy köbcentit, azzal sokat segítenétek.

    TLDR.: Milyen kombit vagy egyterűt ajánlanátok egy két méter magas Budapesti családos embernek, első autónak, 1-2 milliós keretből?

    Előre is köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák