Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    válasz Doki16 #185674 üzenetére

    +molnarpeter: igen, egy ilyen V60 nagyon tetszene, csak akkor már ott motoszkál a fejemben, hogy vegyek 5-6 millióért egy 5 éves autót, amikor 7-ért már kapok egy új ceed-et, vagy corollát, garanciával, miegyébbel, és igazából az igényeimet ezek is kielégítik. tudok tömegközlekedve is dolgozni járni (legalábbis a mostani munkahelyemre). passat már nagy lenne talán, de egy kombi golf is jó ötlet, ez eszembe sem jutott.

    rbalint88:
    és végül mi mellett döntöttetek? a finanszírozást én sem találtam még ki, kicsengessem-e az egészet, vagy valami hitel, ezen még agyalok, meg látjuk, hogyan jönnek ki a piacok a válságból :) a leon jó ötlet, megnézegetem azokat is, de ugyanúgy a város miatt jó lehet a hibrid, az évi 4-5 hosszabb út (összesen meg nem lépem túl szerintem a 15k km-t) pedig még azzal sem fáj.

    Biqci:
    tavaly volt egy kellemetlen esetem. nem értek a kocsikhoz, így pontosan nem tudom mi történt, de talán emlékeim szerint kiszakadt egy feszítőgörgő, meg valami simmering, azaz elkezdett felforrni a víz mert elment a vízpumpa hajtása, plusz kifolyt az olaj a motorból :D szerencsére azonnal megálltunk, így a motornak nem lett baja, de nem egészséges. most pedig volt egy kálváriám nehezen, füstölve indulással. ezt szerelő1 rosszul oldotta meg, kicserélt szelepeket, amiket nem kellett volna, ennek következtében leállt a motor menet közben alacsony üzemanyagnyomásra hivatkozva. szerelő 2 nem találta a hibát. végül szerelő 3 oldotta meg egy új rail-csővel és ha már ott volt, akkor izzítógyertyákat is cseréltettem. most mondjuk úgy indult, mint az álom :) ez az egész történet összesen 350k-ba fájt, ami egy jó ha egymilliót érő autónál kicsit sok. viszont motorikusan így nagyon rendben van, szerintem nem nagyon kell hozzányúlni a következő 80-100k km-en.

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák