Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Sziasztok,

    Elso kocsimat szeretnem megvenni, jogsit par honapja csinaltam meg.

    Szivem szerint 500-600e-nel tobbet nem adnek ki erte, lehetoleg az atiratasokkal, szervizzel stb. egyutt.
    Elsosorban varosban hasznalnal, budapesten, neha lenne hosszabb ut az orszagban, esetleg ki Becsbe, de ezek ritkabbak.
    Elso autokent ugyis lesznek gondok, ugy vagyok vele, hogy most inkabb legyen olcso, aztan majd mondjuk 2 ev mulva lecserelem amikorra mar szerzek eleg tapasztalatot.
    Benzines erdekelne, olyan aminek nem draga a szervizeltetese, lehetoleg nem tul kicsi, tehat nem egy Daewoo Matiz meret, jo lenne ha a hatso ulesek donthetoek lennek, ha pakolni kellene.
    Havernak van egy Opel Astra G 1.4-es, azt vezettem, nekem kifejezetten be is jott, kellemes volt kulsore es belsore is, csak ezeket az emlitett arert nem feltetlen lehet megkapni normalis allapotban vagy nagyon ki kell fogni, de valami ehhez hasonlo jo lenne, esetleg regebbi szeria vagy masik markanak hasonlo autoja.

    Atolvastam az osszefoglalot, meg par linkelt oldalt/doksit is.
    Soha nem erdekeltek kulonosebben a kocsik, igy nem is nagyon ertek hozzajuk, szoval a leirt ellenorzesekbol sokat nem feltetlen tudnek megcsinalni, plusz tapasztalat nelkul sok mindent valoszinuleg eszre sem vennek.

    Emiatt arra jutottam, ahelyett, hogy nekiallnek vegignezni x sok autot, inkabb megprobalok kereseni egy megbizhato kereskedot es egy szerelot. Utobbi a linkelt auto apolos topikbol gondolom nem lesz nehez, elobbi mar inkabb.
    Elso esszeru jelolt a tobb cikkben is emlitett Becsuletesnepper, nala mondjuk most egy Honda Civic van csak a megfelelo arkategoriaban, fogalmam sincs, hogy jo vagy rossz valasztas.
    A lenyeg, hogy egy ket kereskedovel megbeszelnem mi kellene, milye van es ha nincs ami kell akkor legfejlebb szoljon ha lesz, aztan egy nap a szerelovel meg elmennenk es atneznenk mindent.

    Eletkepes elkepzeles szerintetek?
    Tudtok ajanlani megbizhato kereskedoket?
    Mondjuk akar maganszemelyt is lehet ha valaki ismeri es tudja, hogy megbizhato, csak az ilyeneket ugye nehezebb kiszurni.

Új hozzászólás Aktív témák