-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz szekra #111951 üzenetére
A képeket elnézve nem látok gyanús dolgot. el kell menni ki kell próbálni. Viszont újra megemlítem hogy hátra max egy gyerek fér el kényelmesen ha előre beül egy 180cm-nél magasabb felnőtt.
A kilométerállást nem kell nagyon nézni, amit először linkeltél 180e km-es golf abban a kormány jobban meg van kopva mint haver 300e+ km-es golfjában.
Give them hell Ukraine!
-
Csaby25
őstag
Hello!
Szerintem itt valamit elirtak...
WTF ??
3000 euro?
Barmilyen tesztet vallal, kirendeltsegnel is...
Skoda Octavia 2.0 benzin,NAVI,XENON,FULL,2006A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Ez jó vásár lehet? Stift
-
gaborbol
őstag
Ma szoltak, hogy kesz, megint. Talan negyedszerre-otodszorre?
Megkertem aki felhivott es mondta, hogy kesz a kocsi, hogy mivel ez a negyedik alkalom,hogy kesz, legyen szives es menjen mar vele egy kort es gyozogyon meg rola, hogy nem raz-e a gumi/futomu?
A szerelok mar kiprobaltak, es jo! De most o is megy vele. Visszahiv, kiprobalta, hibatlan, jojjek batran.Odamentem, motorhazteto szep, eg es fold, elek szepen futnak, egy nagyon kis elteres van talan egy 5 centis reszen. Elhoztam, autopalya, es ugyan ugy raz 110 korul.
Megint vissza hozzajuk. Adtak egy szerelot, mondtam vezzesse o batran,( en tudom, hogy szar) autopalya...jee ez tenyleg raz...Igen ezert hagytam itt tegnap es kertem, hogy centirozzatok ki.
Hjaaaa, ok tegnap csak a futomuvet allitottak, a kereket nem centiroztak. Es ez egy hivatalos Toyota markaszerviz.Harom ember vezette, (latom is, mert beleraktak 45 Km-t es ket kilometerre van az autopalya) es mondtam nekik, hogy 100-tol raz, 110-nel meg mocskosul raz, a 15 eves 350K--t futott Volvo nem csinalt ilyet.
Szoval itt az elso kep az "Outlander- rol"
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Ez milyen állat?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
gaborbol
őstag
válasz fi:zi'k #111960 üzenetére
Egy 2015(?)-os benzines Toyota Camry, 5000 Km van benne.
Kicsit vezetve az Outlandert ma, nem cserelnem el ra.
Amikor udvariasan mondtam az eladonak, hogy ez minimum a negyedik alkalom, hogy mondjatok, hogy kesz a kocsi es ugyan olyan szar mint elsore, es megint meg kellett kernem valakit, hogy hozzon ki hozzatok most megint kell keresnem kell valakit aki haza tud vinni, akkor adtak ingyen egy bemutato autot amig nem sikerul kicentirozni az elso kerekeket, de beszarok mert hetfon neztem meg a kocsit, azota nyuglodunk vele.
Baszott rendes a srac tenyleg mindent megtesz,cserebe en se szivom a veret, van ez igy Kulonben nem csak a ket elso gumit adtak ingyen , de hatso tarcsakat es beteteket is csereltek meg kapott egy teljes szervizt, szoval tenyleg sokat megtesznek, de valahogy "mindig elveszik" az auto a kereskedo meg a karosszeria muhely meg a szerelok kozott.
Ma 3:30 kor mondtak, hogy max 1,5 ora es hivnak hogy johetek erte, most este 10 van. Nem egyszeru dolgok ezek.
Irtam, hogy a hifi szar a kocsiban, kiderult, hogy valaki random eltekergette a beallitasait, visszarakva mindent alapra, egesz normalisan szol, viszont megint csak a 15 eves S80-at emlitem, hangosabbnak hangosabb, de nem hozza azt a minoseget,
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz bobsys #111962 üzenetére
Lehet azt vettem csak tizenpar ezresert... Mar viccen kivul gondolkodtam rajta, hogy le kene vinni a helyi bontosokhoz egy centirra, bennuk meg nem csalodtam.
Amikor a goodyear szerviz ketszer atbaszott szinten a centirozassal... eloszor leszedtek az osszes sulyt, hogy akkor ez kesz is lenne, visszavittem akkor raktak ra sullyokat csak nem oda ahova kellett volna Aztan jott a mese, hogy hat oregek a felnik. Mondom mielott idehoztam nem raztak. Hja vegyek mar 4 uj felnit akkor kiderul.
Akkor mentem a bontosokhoz ott erdekes modon sikerult a muvelet elsore.Azert vitte vissza a szolnba, mert adtak ra garanciat. Ha maganszemellynel lett volna egy ugyan ilyen megvettem volna egybol.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz gaborbol #111963 üzenetére
Miota megszivattak a fekekkel ezek a nagy autos lancok azota kerulom oket, bar a futomu bellitas mondjuk nem sikerult az itteni jo nevu csaladi vallakozasban futtatot szerviznek. Mikor odavittem akkor balra kellett ellentartani. Most meg jobbra igaz nem annyira mint azelott, tehat felig sikerult a muvelet.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Thome
veterán
válasz thomeef #111965 üzenetére
Na igen. Már azon is gondolkodom hogy behozzak külföldről autót. Vw polo 4 facelift, 2500 € környékén már van, illetve peugeot 207 szintén ennyiért, papírokkal, 100-110et futottak. Létezhet hogy ennyik legyenek és megéri megvenni, vagy ebben az árban nagyon lutri a dolog?
-
thomeef
őstag
válasz Thome #111967 üzenetére
Ahogy le is írtad, külföldről hozni is lutri, hacsak nem kint átnézeted. Közhely, de a jó autót meg kell fizetni. Itthon csak szervízkönyves, rendesen karbantartott gépet vennék, reális kilóméter állással (ami 200 fölött van egy 9 éves autónál). Bár még így is ránézetnék szakszervízben. Ha már milliós összeget költ az ember autóra szerintem megéri a plusz macera.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
-
Thome
veterán
válasz thomeef #111968 üzenetére
No akkor, mennyi egy "jó" használt swift ára, mondjuk egy 2006-2007es típusnál?
Egy 9 éves swiftnél azért a 200 felettit soknak érzem, kizártnak tartom hogy annyit futott a legtöbb.
A 800-900 ezer forintos kategória szerintem az ami ilyen, de azért 1.1m környékén csak van jó állapotú keveset gyilkolt darab is. Még ezt néztem ki: Link
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
válasz Thome #111972 üzenetére
Öcsém most vett ilyesmit, GLX-es klímás, 1,3-ast. 2006.09 havi 5 ajtós, sérülésmentesnek volt árulva, szervizkönyvében 120k km volt, 1,1M volt. Szerintem mondjuk ahhoz képest hogy ez egy relativ kicsike autó, elég drága:S
A IV. Golf mennyire megbízható autó? Vagy érdemesebb Focus I/ G Astrát nézni? -
Bati0501
őstag
Három henger is lehet túl sok?
Ez kell nekünk,3 hengeres turbós kettőstömegűs kéthengerrel is eljáró p.csköszörűk.Mekkorát fog az szakítani,aki még fog sima szívóbenzit kínálni.
-
Morris
veterán
Urak!
Egy ismerősömnek keresnék olyan autót ami golf plus kategória, és újonnan lehet kapni. Ár max 10m.
Mik a lehetőségek?
(nézegettük a golf sportsvan-t is. Ez is jó lenne egynek. Motorból legalább 1.6 vagy fölötte és benzines)[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
válasz Morris #111975 üzenetére
Mazda CX-5 2.0B 2WD, Nissan Káskáj, ha van bele rendes motor, Ford C-Max, Mini Countryman, Renyó Scenic, Peugeot 3008, 5008, Citroen C4 Picasso.
Vesztor87: Golf4 sokkal igényesebb belterű, mint az Astra és több is a jobban felszerelt. Focus se rossz. Karbantartásra egy kutya mind3.
-
-
-
Joker88
őstag
kicsit off kérdés.
de ha egy autó rendszáma "MNC"-vel kezdődik, az kb mikori forgalomba helyezés lehet ?
attól független,hogy új,vagy behozott használt autóról van szó.In loving memory of Garrett Lockhart
-
-
rbalint88
addikt
válasz Vesztor87 #111984 üzenetére
Golfom volt, 10 éves használtautóként vettem, a vételkori rendberakáson kívül egy baja volt, a jobb első ablakemelő szerkezet adta meg magát (típushiba), 25pénzért megvolt cserével az új, amiben már a kritikus alkatrész nem műanyag, hanem fém. Ezen kívül semmi gondom nem volt vele, csak a fogyasztása, de gondolom nem 180 lovas GTI-t akarsz venni Olyan kapitális hibái nincsenek a típusnak, benzinmotorokon a gyújtótrafó szokott elfáradni, nem olyan nagy dolog. Futómű-fék tartós, főleg gyári alkatrészekkel karbantartva.
Astra van a családban, illetve vezettem belőle többet is, én biztos nem vennék. Sokkal silányabb minőségérzetű autó a Golfnál mind mechanika, mind utastér tekintetében. No meg az ülések is eléggé fapadosak...
Focusnak nagyon jó a futóműve, az Opelt szerintem mindenben veri, beltérben talán kevésbé igényes, mint a Golf. Egy barátomnak van, nincs vele baj, az ajtók alja rohadt, de azt egyszer kell jól megcsinálni és akkor megint nincs rá gond 10-15 évig. -
gzbotii
nagyúr
Barchettaról mik a vélemények? Mennyire megbízható, mennyire megy, alkatrészárak?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
BMW E46 318i-rol mi a velemenyetek, sokkal dragabb a fenntartasa mint peldaul egy Octavianak?
Itt van peldaul ez: Bmw 318
Hatso kerek meghajtas mennyire gaz telen?
Ugy latom, hogy a fogyasztasa nem nagyobb mint pl. egy 1.8T 150LE Octavianak..
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
roberto211
őstag
válasz Csaby25 #111996 üzenetére
E46 ból kilehet fogni jót jópénzért de ha valami van akkor az elegge zsebbenyúlós.
Ismerosomnek e46 touringja van csak az 320d.Sztem 318i kicsi ehhez ,szvsz Octavia 150le vel jobban mehet , meg olcsó(bb) is a fenntartása. Szerviz,stb stb. De igen......nyilván nincs akkora presztízse mint egy BMW nek ha ez a cél bár 10ev körüli autoknal szerintem nem is létezik olyan,hogy presztízs.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
válasz roberto211 #111998 üzenetére
Óóóó, dehogy nem, pláne azoknak, akik ...hogyan is fejezzem ki magam... szóval azoknak, akiket zavar más tulajdona, és szívesebben látnák a saját garázsbeállón. Remélem elég PC voltam
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest