Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    Hello,

    Elolvastam a téma-összefoglalót, de egy i5-3570K-hoz keresek tuningképes alaplapot, max 25.000 Ft értékben, és nem nagyon találtam olyat a Z77-esek közül, ami e két feltételnek megfelel, kivéve az ASRock Z77 Pro4-et, ami 24.000 Ft árgépen. A többi 30.000 Ft körül mozog, amit kicsit sokallok.

    A baj az, hogy ASRock-ot nem vennék megint, mert 2 éve, mikor vettem a mostani 970 Extreme4-emet, csalódtam benne, hiszen annak ellenére, hogy tuninglapként árulják, az idegrendszerem és a pénztárcám egy része is ráment arra, hogy normális tuningot tudjak vele eszközölni.

    Persze ez egy AMD-s lap, nem tudom Intel téren mi és mennyire más (utoljára 11 éve voltam Inteles, egy 633 MHz-es Celeronnal :) ), a lényeg, hogy inkább Gigabyte vagy Asus lapot szeretnék - persze olyat, amiben lehet tuningolni is a 3570K-t - nem gyári hűtővel fogom használni, hanem egy Scythe Katana 3-mal, valamint egy jól szellőző ház is rendelkezésre áll.
    Az MSI-t azért nem mondtam, mert amiket hallottam róla régebben (soha többet MSI, és efféle aláírások itt fórumban) nem annyira bíztató, de pont ezért írok, hogy eloszlassátok ezeket a tévhiteket. A Biostarról pedig fogalmam sincs, hogy milyen márka.

    Nem tudom azt sem, hogy melyikre van például 3 év gari, úgy sejtem Asus-ra igen, a VGA-iból kiindulva.

    Tudnátok valamit ajánlani nekem? Vagy ha újonnan nem fér bele, akkor használt & garis is szóba jöhet.

Új hozzászólás Aktív témák