Új hozzászólás Aktív témák

• Sebaj Fóbiás

aktív tag

Sziasztok!

Befürödtem ezzel a Gryphon Z87-tel... Remélem erre mindenki felkapja a fejét és sokan elolvassátok! :D Egy Gigabyte EP45-UD3R lapot cseréltem le, azon ALC889A hangcucc volt, ami tudott "back panel retasking"-ot, azaz ha bármit bedugtam hátra, bármelyik audio jack-be, megkérdezte mi az, és aszerint hajtotta meg. Így volt bedugva és így működött akár egyszerre is egy vezeték nélküli fejhallgató és egy sztereó hangfalpár. A Gryphon-on ALC892 van, az csak front panelen tud retaskingot. Front panelt nem szeretnék használni, és splittert sem. Hangkártyás topikban nem jártam sikerrel, miszerint az olcsóbb hangkártyák tudnak-e ilyet, így most elkezdtem gondolkozni egy esetleges lapcserén.

De még mindig hasznosabb megoldásnak tartanám egy hangkártya beszerzését, és amennyit egy Gryphonnál is komolyabb lapra pluszban rá kéne fizetnem az már csak elég kéne, hogy legyen rá. Ha valaki otthon van e téren legyen kedves meglátogatni a hangkártyás topikot!

Most hirtelen, találomra ránéztem az Asus Z87 Pro-ra. Azon ALC1150 van, amiről eddig azt hittem, hogy (alaplapik között) elég jó, de ennél is csak front panel jack retasking van feltüntetve a képességeinél. Kérdésem gondolom nem meglepetés, egyrészt mit érdemel az a bűnös az Asus-nál, aki így kiba**ott velem? :DDD Másrészt melyik az az alaplap 4770K alá, ami képes a hátsó panelen lévő jack csatlakozók funkciójának átváltására?

[ Szerkesztve ]

Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.

Új hozzászólás Aktív témák