Új hozzászólás Aktív témák

  • relixo

    tag

    Sziasztok!

    Egy új gép vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket,hogy az alábbi összeállított géphez megfelelő lenne-e egy Asus P8H77-V LE alaplap? Illetve lenne 1-2 kérdés vagy inkább aggodalom ami felmerült bennem ezzel az alaplappal kapcsolatban. De először a tervezett gép:

    Alaplap:
    Asus P8H77-V LE
    CPU:
    Intel Core i5-3570K
    Memória:
    Geil PC12800 1600MHz 8GB EVO LEGGERA CL9 DDR3
    Videókártya:
    ASUS GTX660-DC2O-2GD5
    vagy
    Gigabyte GV-N65TOC-2GI - GTX650 Ti 2GB
    HDD:
    Seagate ST2000DM001 2TB 3,5" 7200rpm

    A szempont,hogy gyors és stabil legyen,amin gond nélkül elfutnak a játékok is, ez alapján kötöttem ki végül ezeknél az alkatrészeknél. Tuning nem elsődleges számomra,de persze nem baj ha van mit húzni későbbiekben.
    Az alaplappal kapcsolatban a 2 kérdésem:
    Az első,hogy ha a nagyobb Asus videókártya mellett döntenék akkor az ezen a lapon elfér-e kényelmesen ?

    A másik,hogy azért döntöttem emellett az alaplap mellett mert ATX-s. A jelenlegi "régi"no-name házamba kerülne be amiben szintén egy ATX-s alaplap van és lehet ez butaság,de attól féltem,hogy ezekhez az új típusú alaplap formátumokhoz nem lenne a régi házamnak megfelelő furat(kb.7 éves a ház),így mivel nem akarok új házat vásárolni csak ATX-be gondolkodtam, meg a nagyobb videókártyák mérete miatt is.

    Bármilyen észrevételt vagy ötletet szívesen fogadok, illetve ha van amit ti lecserélnétek ebből a konfigurációból akkor azt is szívesen meghallgatnám,hogy mit. :)

Új hozzászólás Aktív témák