Új hozzászólás Aktív témák

  • DrJános

    aktív tag

    Sziasztok.

    Most egy Asus P8H67-M Pro lap van a gépemben, de ha a boltban ahol vettem a gépet meg tudok egyezni az eladóval akkor cserélném Asrock Z77 Extreme4 vagy Asrock Z77 Extreme6 lapra.

    A váltás oka, hogy később kerülhet a gépbe akár másik proci is, így időtállóbb lenne a rendszer, de most per pillanat az jobban zavar, hogy a gépet telepakoltam ventilátorral de ezen az elcseszett lapon csak 1 házventi és egy "táp" csatlakozó van csak. Így nem tudom használni a frissen vásárolt ventiket.

    Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a ventilátor vezérlésben mennyire jók ezek a lapok (jó lenne ha olyan lassan is tudná fogatni a ventiket ahogy csak lehetséges, de ha kell a huzat akkor pörgetheti őket rendesen)

    Azt már tudom, hogy az Extreme4 keskenyebb mint az átlag ATX-es lapok így a ramok és az alaplapi táp csatlakozó túl közel vannak ráadásul csak úgy lógnak a levegőben.
    Van még valami egyéb érdekes dolog a lappal kapcsolatban?

    Illetve lenne még egy kérdésem, hogy az Extreme6 esetében ha nem tuningolunk semmit akkor is kell használni azt az extra molex csatit?
    Szerintetek melyik lap lenne a jobb választás? Bár az a "lógós" dolog miatt inkább az Extreme6 felé húz a szívem még ha drágább is.

    Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10

Új hozzászólás Aktív témák