-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szab02
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeket kérnék erről a lapról :
GIGABYTE M57SLI-S4 Gb LAN NF570 SLI, 2xPCIex16http://www.panoramio.com/user/szab02
-
Yooha
aktív tag
Milyen alaplapot tudtok ajánlani 20k-ig, (AM2) ami nem kifejezetten antituning - a mostani lapom állítólag pont az - lehetőleg ASUS, Gigabyte, MSI?
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az ABITokra 1 év garit adnak, ASUS, MSI....pedig 3 év...? -
törölt tag
Nálam már 2 ASUS is adta meg magát 1 éven belül , sztem nem márka függö a (gyári) hiba gyakorisága.. (ezen időkben nem volt jellemző ,h teszteltem volna az új hardvert..fél év is volt mire kiderült ,hogy egy memo slot kiesett stb stb )
...sőt minél nagyobb a cég annál inkább sz*rnak rá...
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
Hy
AM2-höz milyen deszkát ajánlotok?
tuning NEM fontos, fő stbilitás, ofkórz PC-e
thx -
Joshi
titán
A felsorolt alaplapok közül melyik a legjobb vétel tuning szempontból?
Asus M2R32-MVP
Gigabyte MA69G-S3H
Asus M2A-VM HDMI -
erdey_a
addikt
Sziasztok,
integrált VGA-s alaplapon töröm a búrám egy ismerősnek, AM2 prockó alá.
Tulajdonképpen ugye kétféle jöhet szóba, de közülük nem tudok választani.
MSI K9AGM2-FIH vagy Asus M2NPV-VM
A lapok egyes funkciói, a sallangok nem érdekelnek, tulajdonképpen csak az kérdés, hogy melyik integrált vga erősebb, szebb, jobb.
A Radeon Xpress 1250 vagy a GeForce 6150.
A helyzet az, hogy a jelenlegi gépben egy agp-s radeon 9550 van, de mivel ésszerű váltást csak pci-e-s lappal tudunk megvalósítani, így az ugrott. Új vga-ra viszont most nem tellik, ezért olyan integrált kéne, ami az elérhető legjobb.
Nos, melyik az?Vérboci
-
dany27
őstag
hi
eltudnák most akármit adni a gépemből mert egyik ismim meg venné mert rakunk neki össze egy újat!
És mivel VGak (DX10esek) úgy hírlik később olcsóbbak lesznek ezért inkább úgy döntök h lapot adom el!
Csak nem tom h milyent vegyek most egy goga 8i945p-g van!
És ezt szeretném lecserélni csak nem tom milyenre és mennyiért!
Két lehetőség van:
1. Eladom csak a lapot amiért kb 15E kapnék és hozzá vágok még ennyit vagy egy picit többet és veszek egy lapot ennyiért ebbe már majdnem fér vmi ütősebb is...
2. Eladom a RAMot is ami most 2X512MB DDR2 Kingmax 533Mhz
De akkor csak vmi karcsúbb lapra tellene!!
mert akko a lap+ram együtt kb 22kapnék+15E hozzá vágok az 37 durván 40 ropi amiből hát nem sok minden jön ki ha nagobb lapot veszek....
Nem tom eldönteni!
[Szerkesztve] -
dany27
őstag
jah az kimaradt h inteles lap kell most egy intel pentium d930 mozog benne
-
robyeger
addikt
Szerintem ad el a procidat is, míg adnak érte valamit és vegyél Abit IB9 deszka, 2x1Gb ram 800Mhz-est, procinak pedig, kezdve a E2140-től, (újonan jelenleg E6300,E6400 procikat nem szabad venni)
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
ha tartós deszkát akarsz, akkor P35 chipset-st veszel, legolcsóbbik tagja azt hiszem a Abit IP35-E, ami bruttó 30eFt alatt poziciónálódik.
E6300 és E6400 procik pedig szinte egy árban mozognak a 4Mb L2 cache-s testvéreikkel (E6320 és E6420), így egyértelmű a választás a kettő között.Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
dany27
őstag
akkor lehet az lesz h veszek egy jobb lapot+CPU-t és a RAMot egyenlőre hagyom azt később is el tom adni szentem abból már ennél szarabbúl ki sem tudnék szállni!
-
robyeger
addikt
hát.. Ha azt vesszük, hogy a win mindig is ramhiányban szenvedett, akkor több rammal és régebbi procival is jobban jársz összteljesítményben, másodsorban pl. az én Asus P5K deszkám már nem kezeli az 533Mhz ramokat, a procidat még igen.
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
E2140+Abit IB9+Geil value 2x1Gb 800Mhz kit, ezekből szerintem kifutja és ha később cserélni akarsz, mivel ezek jelenleg is jó ár/érték arányban vannak sokat talán nem fogsz bukni rajta.
-
Joshi
titán
Kell valakinek ez az alaplap [link]? Csere is érdekelne(Asus M2R32-MVP, Gigabyte GA-MA69G-S3H).
[Szerkesztve] -
Malachi
addikt
Helló! Abit AN9-32x alaplap, ami nem Fatal1ty kapható valahol? Nem találtam egy árlistán sem.
Hű, most találtam, de 45k. A Fatal1ty 30... Szuper.
[Szerkesztve] -
probizz
tag
Üdv!
Keresgélek lapot, hátha van aki tud ajánlani vmi jót.
Nem csillagászati árú lapra gondolnék.
Ezek a ''kritériumok'':
s775 (core2duo ready), 1066 fsb, 800mhz-es ddr2-t kezeli (term. dualban), pci-e
Ha minden klappol,csak a memóból nem kezel csak 667-ig az is ok még.
köszi a segítséget -
Armando_19
őstag
Hi all!
Szerintetek:
-Gigabyte 965P DS3?
-Evga NForce 650i?
-Vagy valami low end IP35 lap?(Gigabyte IP35 S3)
Szívem szerint DS3-at venném, mert arról tudom hogy jól tuningolható és megbízható, de ezek a bearlake lapok elbizonytalanítottak abban, hogy mit érdemes venni. Az árszegmens valami ilyesmi körül van. Bruttó 25-26(nettó 20 körül) -
Mozso26
senior tag
Srácok alaplapot szertnék venni c2d-hez , alaposan huzni akarom, 2db 1gb 800mhz kingmax masom van, az sli nem érdekel.
Milyen chipszetet vegyek?(asus-t szeretnék venni vagy abitot)
Melyik chipset a jobb a p965 vagy 975x?
Az uj chipszetek milyenek a p35 vagy mi?
Tanácstalan vagyok pls segitsetek. -
kicsitomi88
őstag
-
robyeger
addikt
válasz probizz #2929 üzenetére
legolcsóbbak a 945 chipsetes deszkák, de E6xxx procikra már nem ajánlott: Gigabyte 945P deszkák vagy Asus P5PL2-E vagy Asus P5L 1394
olcsóbb 965/P35 chipsetes deszkák, pl: Abit IB9, Abit AB9, Abit IP35-E, Gigabyte P35-S3Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
válasz Mozso26 #2931 üzenetére
Armando_19 is: még egy olcsóbb P35 chipsetes deszkával is többre jutsz, mint más régebbivel. Én Asus P5K helyett az alsó árszegmensben inkább Abit választanék, akár Abit IP35-E, (Gigabyte P35-...)
[Szerkesztve]Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
AMD Power
titán
20K-ig AM2? Valami Asus vagy MSI jó választás lehet?
-
AMD Power
titán
válasz kicsitomi88 #2937 üzenetére
Mi a baj velük? Nekem már volt egy pár és jók voltak.
-
AMD Power
titán
válasz kicsitomi88 #2939 üzenetére
Ezt értem de a többivel mi a baj?
-
AMD Power
titán
válasz kicsitomi88 #2941 üzenetére
Nekem nem kell SLI-s.
-
Armando_19
őstag
válasz robyeger #2934 üzenetére
Ezért bizonytalanodtam el én is.
Ezek a bearlake chipes deszkák támogatják majd a peryneket?
Mert Giga DS3-at 19900ért,
Giga IP35 S3-at, 22900
Abit IP35-E lapot meg 21990-ért.
Melyiket vegyem akkor?
Abit volt eddig a favorit lapom, de a mostani gigabyteok is nagyon bejönnek... -
AMD Power
titán
válasz kicsitomi88 #2943 üzenetére
Thx.
És MSI esetleg? -
valentinho
senior tag
Üdv!Olyan kérdésem lenne, hogy milyen lapot ajánlanátok egyszer am2-ből és s775-ből
Kitétel: olcsó (15-20k között),nem ártana, ha tuningos is lenne...
[Szerkesztve]http://soundcloud.com/tinnyo
-
AMD Power
titán
válasz kicsitomi88 #2946 üzenetére
Az Abit lapokat nem szeretem. Régen volt nekem MSI és nagyon szerettem. nForce-s vagy inkább VIA alaplapot érdemesebb venni?
-
robyeger
addikt
válasz valentinho #2947 üzenetére
Intelre: #2933 hsz.
-
Yooha
aktív tag
Ismét azt kérdezném, hogy milyen alaplap, ami legalább közepesen tuningbarát, és ASUS, MS vgay Sigabyte, ás nem Abit?
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest