Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz bambano #6560 üzenetére

    Ha komolyan kérdezed a dolgot, erre pont nem gondoltam még, szétszedni nem szeretném, mivel még sokáig garis. Csak annyit tudok mondani, hogy a hátulján nincs semmilyen kivágás/kivezetés külső antennának, így a házat is mókolni kellene + tapintásra valamilyen fémöntvényből van(van súlya is rendesen a kis termethez képest), biztos a jobb hőleadás érdekében, így ha sikerülne egy belső antennás bővítőkártyát belerakni le lenne árnyékolva az egész, nem sok rádióhullám jönne ki belőle. Az egész hátulja és teteje hűtőborda.

    Általában a nyák-ot rögzítő csavarral szokták a testet a házra is, de ezt biztosan csak szétszedés után lehetne megmondani. Egyébként a bemeneti táp csatlakozója elég érdekesen van megoldva, alig tudtam csatlakoztatni, annyira labirintusszerűen kell a kábelt elvezetni.

    Először én is a wifis változaton gondolkoztam, de még a mikrotik eu store-ban is 1-2 hónap késést írtak(magyar boltokban nem is volt megtalálható még akkor), végül a vezetékest választottam + cap ac-t, mert most igaz nincsenek egymástól nagyon távol, de később változhatnak a körülmények, stb. és árban kb ugyanaz, így megmarad a változtathatóság, mint opció későbbre.

    Megnéztem az említett helyen, ott most van 245 € + pár € szállitási díj( azt nem tudom, hogy áfa különbözetet kell-e fizetni), a boltot nem ismerem, így nem tudok mondani róla semmit, max, hogy hetekkel előtte már itt látni lehetett előre a sima rb4011-et és a wifist is, mikor még magyarba semmi infó nem volt róla, a készletjelzőjük pedig pontos.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák