Új hozzászólás Aktív témák

  • Pickit3

    aktív tag

    válasz Lauda #49379 üzenetére

    A jobb placc mellett ott egy árok így ezért is igyekeztem vissza az útra, mert nem szerettem volna belecsúszni. Ráadásul a bejáró miatti huppanó is ott van magyarul én sem arra tértem volna ki ha elengedem. Amúgy meg arra húzódik ki amerre tud vagy biztonságosabbnak érzi. Jobbra tartás és egy barom passat miatt már csúsztam bele barázdába télen amiből nehezen tudtam csak kijönni így ha lehetőségem van rá akkor a számomra biztonságos oldalra húzódok ki ami nemritkán a bal oldal, de ezt nem csak Én csinálom így.
    A helyzetet megoldása meg egyedül rajtam múlott hisz nem állt meg csak miután már befordult és haladt még pár métert. Szóval a citrom akkor állt meg amikor én is megálltam. Ezért is hagytam a kocsit végiggurulni előtte, mert különben lekapja a lökhárítómat, rosszabb esetben oldalba kap. Konkrétan akkor vett észre amikor előtte voltam már ami fura számomra hisz erős nappali menetfényem van és a kocsi is fehér amit nehéz nem észre venni. Tény, hogy gyorsan mentem, de ha legközelebb nem látom egyértelmű jelét, hogy elenged akkor inkább villogok meg dudálok, mert nem biztos, hogy ilyen szerencsésen ki tudom védeni. Ő meg remélem, hogy nem a belső sávból szokott jobbra fordulni index és tükör nélkül, mert akkor nem szívesen futnék vele össze megint. Tanulságos lecke volt mindkettőnknek.
    Mellesleg a nagy ívben való fordulásra eléggé allergiás vagyok. Átlag autó tengelytáv 2,5 méter ami nagyon nem indokolja, hogy pótos ifa módjára forduljon az ember. Futóval és teherautóval sem fordultam nagyobb ívben, mint kellett volna hisz a hátulja megy az eleje után, nem 15 méterrel lemaradva követ.

Új hozzászólás Aktív témák